breskva 
breskva Oh, ežoj, lepo praznuj Martina! Danes je že vinček. Tako sem vesela za pridne vinogradnike, ki so si oddahnili in si nalili kupico. Kaj hočemo, kri ni voda. Imam poseben odnos do vina, še posebej do cvička. Moje korenine so povezane s kraji, kjer se obdeluje vinska trta.
Moj učitelj fotografiranja je pa šel na daljše potovanje!
Res škoda, da nisem poslikala kisle štajerske juhe. In svinjskuh nogic, ki so izginjale ob cmokanju moje boljše polovice.![]()
![]()
Danes: Kremasta juha iz posušenega graha. Za desert, se lahko zgodi, bodo makroni (jaz jim še vedno rečem Luxemburgerli). Druga možnost je, da bodo romali v smeti.
Testna runda, pač. Pa en kup vitaminov, tablet proti vročini in čaja. ![]()
Zame pa ena poštena solata.
![]()
![]()
Brez kosila, pa zato toliko boljša večerja s tamladimi: mocarela in češnjev paradižnik, telečje rulade, ![]()

Pohvaljena Nena! ![]()
![]()
Hvala naor. Evo, moj mož je že užaljen. Je sodeloval pri pripravi (pa ne bom povedala koliko) ![]()
Jooooj, kako ste pridni. Kuhate, slikate, ... ![]()
Komaj čakam, da se spet malce umirimo in se vam nazaj pridružim ![]()
Danes ješprenj s suho kračo
Danes golaž s polento... Popoldne pa še kaj sladkega, samo ne vem še kaj...
LottiVčeraj smo imeli bolj martinovo varjanto z družbo; brez race ali goske, bil pa je pečen piščanec, krompir z zelenjavo, mlinci s kislo smetano in peteršiljem, sladko rdeče zelje z jabolki pa itak ![]()
tanjaj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Velikonočni toast