Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Danes piknik, za posladek jagodna torta:

Kaj vam zdej ni prav? Nisem jaz stana ali jade ali............. , ne znam boljše.

ežoj

Kot, da ti verjamem, da so jagode not, ziher si tud sem not vtaknil tiste vijolčne kumarce...

jade
Kar se tiče tiče tiste "potolčene Vilede", se je meni zdelo, da bo nekaj takega, ker sem sama naredila tako jajčno omleto v nedeljo za zajtrk.Prepražila malo čebule na oljčnem olju, potem pa vlila posoljena in razžvrkljana jajca s čisto malo moke, toliko, da lepo skup drži.Še bolj dobro mi je bilo kasneje mrzlo.Ampak si nisem upala napisati in zdaj mi je presneto žal. Torta je pa svetovna.Stana, jade in druge so mojstrice, to je res.Mi drugi smo samo približek,ampak niso pa naši izdelki, da bi jih kritizirali.Od mene si dobil čisto desetko.A ne, japaja, da se tud ti strinjaš ? naor
Seveda se strinjam, Naor (morava bit prjatli, če se bova že v zasedi v grmovju skupaj gužvali). Šalo na stran: veseli me, da obstajajo ljudje (da ne rečem moški v študentskih letih), ki se jim ljubi početi vse to, kar pač počnejo. japaja
Danes je bila špinačna kremna juha (to zato, da lahko jaz trenutno jem - so mi dali dve 8ki ven) in makadamijevi vaflji za čez (to si je zaželela tavelika, pa ma take učke, pa tako lepo je rekla, da ji ne morem rečt ne;) Jutri bojo kake sveže testenine, ker sem zvlekla pastamatic na pult, ko me je nekdo nekaj o njem spraševal. Pa če je že tu... Zraven pa kaka zelenjavna omakica in verjetno ocvrti bezeg (so ga moji včeraj na sprehodu nabrali).
Dobro jutro, drage moje, zadevi moramo priti do dna, ker je naši quasi student ežoj očitno nekakšna kontroverzna oseba. Na eni strani nas zavaja z romantičnim vrtičkom, ribicami in okoljem natur pur, nivo tega okolja še bolj dvigne z zavidljivo tortico (bogsigavedi,če jo je sam naredil). Ampak po vsem tem - zabriše na krožnik viledo iz kurjih jajc!!!!?? Ežoj, sweety - da nisi tikakšna razcepljena oseba? Kosilo: kumarična solata z jogurtovim dresingom, špinačni ravioli z ricoto in domači pesto :)) Beatrice beatrice
Danes: piscancji in svinjski zrezki - ocvrti, pecen krompir, solata zvitorepka

Ah ežoj men pa tista jajčka čist vredu zgledajo, kdaj paše kaj tazga.

Mi smo včer sataraš.

katti
Danes bo tenstan krompir s panceto, hrenovka po želji in solata. Za jutri bom pa naredila kar eno solato s kus kusom, ker je prevelika vročina:(. Tinci Sporočilo je spremenil(a) tinci dne 10. 2010 12:08
Goveji golaž, makaroni, zelena solata, sladoled. leonka
Ponedeljek: tunina solata, kruh Torek: špageti carbonara, rdeča pesa Sreda: vsega po malem; skuta, paradižnikova solata, pečena slanina, bel kruh Četrtek: štruklji, zelena solata Petek: domača pica krinolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti