Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dragička, upam, da kmalu rešiš "računalniške zadeve", saj prihajajo prazniki in iz tvoje kuhinje bo sigurno nadvse dišalo....Mi pa bi uživali zraven... Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 16.dec 2009 15:16
sreda:čista goveja juha,kuhan riž,piščančja omaka z zelenjavo,rdeča pesa ninkica
Sreda: dišeči golaž, špageti, radič z fižolom. čokoladna pena z malinami. Četrtek: svinjski zrezki, stročji fižol s šampijoni, pira, radič z fižolom. breskva
sreda: rezanci v sirovi omaki, radič v solati tanjaj
četrtek:špageti,bolognese omaka,radič v solati ninkica
Četrtek: bograč, polenta krinolina

SREDA:

rižota s puranjim mesom, zelena solata:

ČETRTEK:

ostanki rižote od včeraj, melancani zaviti s pršutom in sirom, preliti s smetano in sirom - zapečeno v pečici.

sreda: goveja juha z rezanci, testenine metuljčki, puranovo meso, nasekljan pršut, 2 dcl smetane, zelena solata z motovilcem, češnjeva pita četrtek: telečja obara (korenje, bučke, krompir, por, čebula), kruh, palačinke z marmelado petek: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata, motovilec NENA58

Ežoj, hvala lepa, uspelo mi je.

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4159165.htm][/url]

Pozdravček!

Včeraj: široki rezanci z jurčki v zelenjavno mesni omaki (puranja prsa, paradižnik, čebula, česen, por, zelje, korenček, cvetača), zelena solata Danes: bograč, sadna solata s smetano Jutri: pečena kri, domač kruhek, čebula Petya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti