Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

japaja je napisal/a:
Pa sej se hecamo, Marelica, no... Čeprav jaz zeleno solato, ko pridem s trga, najprej IZ VREČKE vzamem japaja

Ja saj vem....

sreda: pečen krompir z bučkami, solata

četrtek: riž z jajcem in bučkami, solata

petek: pri babi fižolova juha z rižem in palačinke

sobota: ričet

marelica
danes: ocvrti oslič in sardelice, krompirjeva solata (skutina torta, ostala od včerajšnjega obiska) sobota; polnjene paprike, pire krompir, kompot nedelja: gov. juha, gov. zrezki v omaki, kruhovi cmoki, mešana solata (rožičeva potica) galja
Danes sem sama doma zato : stročji fižol s kislo smetano jutri: goveja juha, pražen krompir, govedina, zelena in fižolova solata, štrudelj buča
SOBOTA slivovi cmoki ninkica
PETEK:ocvrt osličev file v pivskem testu,krompirjeva solata,lešnikov puding SOBOTA :segedin golaž,jabolčni zavitek NEDELJA:goveja juha z domačimi fritati,pečene perutničke in svinjska vratovina na žaru,pečen krompir iz pečice,pečena paprika,šobska solata,nepečena kokosova rolada ekorenci
jutri:sirova pita,jogurt golubić
včeraj, porova juha in slivovi cmoki. danes, goveja juha z rezanci, kuhana govedina in pečen piščenec, zelena solata s fižolom ali krompirjem. Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 27. 2009 19:20
NEDELJA: piščančja juha z rezanci,pečena svinina,pražen krompir,radič v solati,višnjeve rezine ninkica
danes: goveja juha, pečen krompir, kuhana zelenjava, ocvrt piščanec, zeljna solata tanjaj
Ponedeljek pečen piščanec v voku z veliko zelenjave (paprika, čebula, paradajz), zelena solata, Goveja juhca (od danes) Torek zelenjavna rižota (zame), zelenjavno mesna rižota za moža in otroke, lečina juha, zelena solata Sreda polnozrnate testenine z zelenjavno omako in tuno, solata, za otroke še palačinke. Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 27. 2009 22:20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti