Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK Pečene jajčke in endivija SOBOTA Pohan zajček in cvetača, pečen krompirček, paradižnikova solata NEDELJA Roštilj: zajček, svinjski in piščančji ražnjiči, bučke, popečen kruh. Za prilogo paradižnik, paprika, čebula. Petya
PONEDELJEK: ocvrta panga,kuhan krompir z peteršiljem,endivja v solati ninkica

petek: cvetačna juha, pečen krompir, ribji fileji, kumare v solati

sobota: testenine z jajci in slanino, šobska solata

nedelja: goveja juha, polpeti, paradižnikova solata s papriko, tortice in sladoled

ponedeljek: goveja juha, golaž in polenta

marelica
teleći vrat na naglo cous cous s povrćem lubenica i sladoled Lidija...
TOREK piščančja rižota,endivja v solati s koruzo ter domača lubenica ninkica
nedelja: svinjski kotleti na žaru, popečene bučke in paprika, šobska solata, kruh ponedeljek: mararoni s tuno, zeljnata solata torek: paradižnikova juha, palačinke ali kaneloni ( se še odločam, kaj se mi bo dalo) LENČA http://lencaa.moj-album.com/album/15731661/
juha sa suhim vrganjima canelloni punjeni špinatom i svježim sirom pečena paprika salata s bučinim uljem Lidija...
Ponedeljek: gobova juha in pizza kruhki Torek: musaka, zelena solata Sreda: duseno sladko zelje na mletem mesu, pire krompir zvitorepka Sporočilo je spremenil(a) lisicka dne 05. 2009 11:34
danes: boranja in žličniki, štrudel jutri: krompirjev golaž z jurčki, jabolčne palačinke buča
pire krompir, pečena jajčka, zeljna solata Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti