Lidija, kaj so to mahune?
Hvala za odgovor in lp.
Kaj jutri za kosilo?
Ako se ne varam, mahune bi bile stročji fižol. Ako griješim, neka me netko ispravi!
Lidija...
včeraj: paradižnikova juha, pohani piščančji zrezki, zelenjavno - krompirjeva solata
večerja on: piščančja solata (kuhan piščanec na koščkih, kuhan korenček, narezane kisle kumarice, narezane olive, naribano kuhano jajce, žlica kisle smetane, žlica olivnega olja, žlica hrena, limonin sok, sol, poper)
večerja jaz: ostanek paradižnikove juhe
TanjaG.
Paradajz juha, pastirova pita, zelena i matovilec salata.
Lidija...
Včeraj: goveja juha z žličniki, zrezki v gobovi omaki, skutini cmoki, mešana solata
Danes: juha še od včeraj, krompirjeva omaka s kislimi kumaricami, govedina iz juhe, jabolčni kompot
LP, Stanka
danes: fizolova juha z rizem, orehova potica (iz zmrzovalnika, bozicni ostanki)
jutri: puranjev file z rozmarinom, solata iz svezega zelja in naribanim korenckom z majonezo
v cetrtek: omaka iz pora in korencka, vodni zlicniki, zelena solata
lp dome
Sreda: kura v kosih na zelenjavi (bučke, čebula, česen, korenje, paradižnik), beli riž, zelje v solati
Četrtek: prebranac, pleskavice
Petek: zelenjavna juha (na prepraženo čebulo dam grašek in narezano kroenje, podušim, potresem z ribano kašo, posolim ali goljufam z jušno kocko, ko je kaša prepražena zalijem z vodo in počakam, da se vse skuha), potem krompirjevi zrezki in zelena solata s fižolom.
Sobota: Sirova juha z mesnimi kroglicami, mesni zapečeni kaneloni, radič v solati
Nedelja: goveja juha, pljučna na način Wellington (šampinjoni, drobovina, ovito v listnato testo), zelenjava na maslu, yorkshire puding, solata (preden vse to spacam skupaj bom mrknila in ne bom nič jedla, se mi zdi)
Mamamia
mamamia
Kelj pupčar i na naglo pečeni svinjski šnicli!
Lidija...
Naj še jaz pristavim svoj piskrček:
Danes:milijonska juha, široki rezanci s kislo smetano posuti z drobnjakom, masa za žitne polpete zavita v prevrete ohrovtove liste in dušeno v lastnem soku, rdeči radič z jajcem v solati
Naj še jaz pristavim svoj piskrček:
Danes:milijonska juha, široki rezanci s kislo smetano posuti z drobnjakom, masa za žitne polpete zavita v prevrete ohrovtove liste in dušeno v lastnem soku, rdeči radič z jajcem v solati
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.