Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes (tadebel četrtek):

- imamo ričet  od predvčerajšnjim

- samo še klobase skuham in miške ocvrem

Poobedek:

- človek ne jezi se

japaja

Mi2 danes- špageti z morskimi sadeži, zelena solata;

včeraj- zelenjavna juha, češpovi knedli, kasneje miške

torek- fišolova juha s špagetki, ocvrta cvetača (testo gostejše kot za palačinke in polbela moka)

ponedeljek- kislo zelje s fižolom in ajdovi žganci

katti
Slikce od včeraj: Krompirjeva solata z balzamičnim kisom in pečenica: ni bilo dovolj-rolada s slivovo marmelado in kislo smetano (s flešem se je preveč svetila) JanisJoplin Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 03. 2011 10:56
Pri nas pa danes ostanki ješprenjčka, samo še dam kuhat, za posladek ob pa bodo palačinke z aronija marmelado marec

dsc09634_595          Ričet in kasneje janeževi upognjenci. 

dsc09635_595

gobica1402
Sem frišna na kulinariki, me pa vseeno zanima kje je moj Ežojček - ta moj - je namenjen temu, da tudi sama ljubim ribe (predvsem morske) in mi gospod študent enostavno manjka.Timotej timibonci
Aja pozabil Timotej povedat, da strašno rad kuha in je velik gurman - ne gre za količino -važno je okušanje, vonj..................... timibonci

timibonci je napisal/a:
Sem frišna na kulinariki, me pa vseeno zanima kje je moj Ežojček - ta moj - je namenjen temu, da tudi sama ljubim ribe (predvsem morske) in mi gospod študent enostavno manjka.Timotej

timibonci

A ti samo Kajdaneszakosilo redno čekiraš? Tole si malo poglej: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22271&offset=0

Blanchy

Pa še nekaj mi jasno: al si nova al si Timotej?

Blanchy
Saj ni treba bit nesramna Blanchy, sem pač nova, ime mi je Barbara, in ga seveda malo serjem (na začetku) , rada kuham, današnji meni: domača gobova juha, filante telečje prsi, solatka, jagodni kompot - kuža svoj pasji meni. timibonci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti