Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Odišavljen piščanec z žara, zelenjavna solata od včeraj, za "posladek" pa koromačeva solata ala Sarabande, to pot z grškim jogurtom. ali ali . Par rund sudoku-ja in sprehod s , biciklal smo pa zjutraj.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23. 2011 23:49
Danes: V pecici zapecen losos, bucke v paradiznikovi omaki. Posladek Bajadera vceraj sem spregledala tezo to je 200 gramov a ne 300 gramov. Cena 31,50 SEK= 3,28 € Podpisana je samo cedila sline. Amelia

NEDELJA:

Zajtrk in kosilo v enem:

picture_4584_595

Pozdravček!

Danes spet recikliramo : Včerajšnji piščanec kot glavna sestavina v quesadillas, salsa, avokado. Prej pa mlada solata. Negra modelo in Amstel Light. Poobedek: Lauf okrog jezera s in nato počivanje na terasi s pošteno margharito v roki.

Vanja

Aja Amelia,to je na Švedskem. Tu je dvojno dražja. Pr nas vse kar sem včeraj pisal. Upam,da ste vsi preživeli lep dan. V Mariboru se trenutno pripravlja močna nevihta. Še naprej vsem lepe praznike.

Multivitamin

multivitamin

Danes: kurja juha z rezanci, svinj.zrezek, kuhan krompir in ocvrte bučke, pa seveda zelena solata.

Za nami je res lep dan, druženje s sorodniki, neprecenljivi trenutki in ja, več bi jih moralo biti....

lp

sam_1758_595sam_1761_595

irenakr

pozni zajtrk: šunka,klobasa,nastrgan hren,jajca,kozarček vina s pelinom za odrasle,čaj,potica

kosilo: goveja juha z rezanci,ocvrt piščanec,pečen mladi krompir,mlada solata z domačega vrtapicture_329_120picture_320_120picture_330_120picture_323_120

Iva
Pri nas včeraj: goveja juha z rezanci, dunajci, pražen krompir, regrat Danes: bogat velikonočni zajtrk, za poznejše kosilo: goveja juha z rezanci, piščančja rižota, rdeča pesa

Včeraj sem bil " leteči " pa nisem doma nič pripravljal niti jedel. Danes, družinski piknik, jagnječje stegno in kos " kremenatlcov " ( jagnječjih ) na žaru:

img_0237_595

ežoj

Danes je bil bogat zajtrk, tako, da sem za kosilo pripravila samo domačo solato s pirhi, zvečer pa čista zelenjavna juha s kroglicami. Vmes je bilo pa še veliko potice.

Sobota- fižolova juha, velika skleda zelene solate z mocarelo in kruhom

petek- kislo zelje, fižol in ajdovi žganci

četrtek- brancin v soli in krompirjeva soalta

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti