Hačapuri - gruzijski kruh
Ne razumem, zakaj vam preko telefonskega ali internetnega naročila govorijo o tako dolgi dobavi? 3 ali 4 mesece????? To se mi zdi nepojmljivo, saj je v Mariboru trgovina s temi izdelki in jih imajo na zalogi oziroma jih dobijo v dnevu ali dveh.
Ista situacija je bila z izdelkom Powejuicer, katerega sva s sestro podarili mami in atiju za rojstni dan. Naročili sva dva meseca prej, takoj ko je bila reklama v teku. Do maja ni bilo še nič. Pa sva v voščilnico napisali, da darilo prispe ko bo ....Na dan praznovanja, torej eno soboto v maju, sva šli še v Špar po zadnjih nakupih za "čago" in kaj vidiva: police polne teh izdelkov, da jim ne vidiš konca.
To sem hotela povedati, da pač ne naročajte prek telefona. V Mercatorju sem te parne H2O že videla, mislim, da pridejo še v Tuš. Če pa je v vašem kraju trgovina TopShop, pa ženske kar tja pojdite.
Sama po telefonu ne naročam več čist nič.
titta| ajnaj je napisal/a: |
| Tudi sama nisem preveč zadovoljna s tem izdelkom, saj so tla preveč dolgo mokra;laminat itak, ploščice pa tudi, se dosti prej posuši če umivam tla ročno.Umijem pa le eno sobo, pa več ne spušča pare, začne čudno zveneti oz. ružiti, in seveda neham.Ne vem pa, kako delati oz. ugašati paro? ajnaj |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi