Jabolka v srajčki
rdkapica, različni sadni zvitki (testo ne vsebuje jajc in sladkorja), sploh višnjev,borovničev, jabolčni, pa zavitek iz skute iz posnetega mleka. Puding, skuhan z nemastnim mlekom, jogurrtova strjenka, razne skutne torte s sadjem, biskvit brez rumenjakov (meni so za rojstni dan spekli čudovito torto z biskvitom brez rumenjakov in jabolčnim nadevom), kakšna sladica z albert keksi....
In ko holesterol pade si prvoščimo palačinke z orehovo-čokoladnim nadevom, na vrh pa sladoled in sladka smetana, potreseno z mletimi orehi....bolj ubijalska je potem samo še Moskva šnit s tistim svojim maslom povrh vsega drugega že naštetega...
Mamamia
mamamiaRdkapica, glede Albert keksov imaš prav. Jaz se vseh umetnih stvari ognem, kjer se le da. (imam hčerko, ki je hudo alergična na razne E-je...).
Edino tiramisu delam iz Savoraidi keksov, tega pa ona tako ali tako ne je že zaradi kave...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Rižota brez filtra