S čim napolniti?

Me je darling mamamia prehitela - bejba, danes sva pa res usklajeni - s čokoladnim musom in šrimpsi.... Tako da lahko samo dodam, da bi sama dala v globji lonček koščke lososa z paradižnikom, opečenem na sezamovem olju... Vendelina jr.
S sadjem prelitim s čokolado. katti
Oh, ok, ni sladica, me pa ta prva sličica spomni na francoske "bouchées à la reine" oz. (dobesedno) "kraljičine zalogajčke". Ena redkih mesnih jedi iz teletine, ki sem jo vedno z veseljem jedla v Franciji. Pa še ena povezava v francoščini: http://www.cuisineaz.com/Recettes/Bouchees-a-la-Reine- V angleščini pa žal trenutno ne najdem recepta.

Za leve bi jaz kakšen ragu naredila. Piščančji z gobicami ali šrimpsi z šparglji. Desne modelčke bi pa sladke. Recimo kakšno vanilijevo kremo pa krhlje marelic-olupljene in podušene na sladkorju. Položene na kremo in prelite z želatino....

Leve sem jaz delala tudi s skutinim namazom pa v sredini vejice drobnjaka...ter drugih zelišč...

lp Saša

Mir in dobro!
slano lahko francoska solata,sladko :beljak stepen z sladkorjem v prahu,razne varijacije sadje in sladka smetana. senka
Ma pa ti levi so zeloo majhni, kot kak manjši piškot :) - ne vem, če so ravno za kake raguje... katka
Jade, si pa razburkala domišljijo. Se podpišem pod mišljenje katke lopatke. Vem pa, da ti bo uspelo nekaj okusnega . Balenka
Ko sem kliknila tole temo, sem najprej pomislila: Jade je kupila igračke Lari Anamarija
 in že peče? jade
jade je napisal/a:
Jaz sem oboje zgornje kupila v sparu. Je pa testo že pečeno. jade
Jade, a smem vprašat, kje v Sparu si to kupila (kateri oddelek v trgovini), jaz sem bila včeraj v Sparu (City park), pa jih nikakor nisem našla . Ker se mi bi tole zelo dopadlo, nadevala pa bi jih s sladoledom ali čokoladnim "mousom". Hvala anka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtkatrin11
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti