19. jul 2007 11:20
plopsa ja kje pa si, da imaš samo 24 stopinj. Blagor ti! buča
19. jul 2007 11:20
plopsa ja kje pa si, da imaš samo 24 stopinj. Blagor ti! buča
19. jul 2007 15:31
Pri nas pa je še manj in ponoči je deževalo. Upam, d bo vsaj malo sonca, da ne bo treba dolgih rokavov. Lepo se imejte. limonca26
19. jul 2007 15:51
Plopsa ne jim povedat kje si doma, ker zna se zgoditi, da pride kmalu avtobus pred tvojo rezidenco z napisom KUL_SLO. ![]()
Jaz bom sedela v prvi vrsti.
Na moji levi bo Stana.r, vmes med nama pa velikaaaaaaa čokolada z lešniki. No, če si daleč doma se zna zgodit, da bo samo še embalaža ostala. ![]()
19. jul 2007 19:37
joj dobrodošli vsi, jaz bi vas bila prav vesela, čokolade pa bi bil najbolj vesel moj možiček
19. jul 2007 22:50
Limonca, kaj pa k tebi lahko pridemo? Joj, svež zrak, pa dolgi rokavi! Božansko! buča
19. jul 2007 23:25
Lahko pridete, samo ne bom več dolgo tukaj. Pa da vas še malo podražim - zunaj dežuje in rahlo piha veter. Meni bi kakšna vročina mogoče že pasala. limonca26
20. jul 2007 7:10
Plopsa, pridem tudi jaz, bom čuvala tisto čokolado, da jo ![]()
ne pojesta. Pa še tvoj mož bo
in
.
Limonca26 še kak teden kar tam drži, da ne boš prišla iz dežja v pekel
![]()
![]()
![]()
20. jul 2007 8:28
Jade, dej zračunaj, kok čokolade rabive do gor (+ eno za plopsinega moža). Čokolada nej bo kar med nama (ziher je ziher). Kaj pa veš, če se kje tam v spodnjem delu avtobusa ne šeta kakšna Ežojeva miška
20. jul 2007 8:51
joj kaj ste face,....... no da pojamram malo, jaz bi tudi malo toplote,............ danes imamo namreč 19stopinj, veter in trenutno rosenje z napovedanim dežjem! to pomeni da smo vsi nahodni in da bomo ponovno zaprti med te 4 stene
20. jul 2007 9:11
Ja res je stana Ežojevim super miškam ni za zaupati.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Moje štručke