Podarimo.si - daritveni oglasnik

mjereb2  

član od: 15.7.2007

sporočila: 3

tema odprta - 15. jul 2007 11:41 | ogledi: 4.291 | odgovori: 6

Uporabniki in uporabnice foruma,

veliko vas verjetno še ne ve, da na internetu obstaja spletna stran Podarimo.si, kjer lahko uporabne stvari dobite povsem zastonj. Ker smo ljudje velikokrat preleni, da bi predmete, ki jih ne potrebujemo več, podarili pomoči potrebnim, jih tako raje zavržemo. Ker pa se zavedamo, da se ljudje počutimo srečni, ko osrečimo sočloveka, še bolj pa se počutijo srečni tisti, katerim je kaj podarjeno, smo ustvarili portal Podarimo.si, ki je namenjen izključno darovanju. Tako lahko z malo truda podarimo odslužene predmete in s to skromno gesto razveselimo in osrečimo soljudi. Zato poiščimo stvari, ki jih ne uporabljamo in jih ne potrebujemo ter jih darujmo na naslovu Podarimo.si. V kolikor pa sami kakšno stvar potrebujemo, a je ne najdemo na portalu, lahko oddamo oglas v razdelek »Potrebujem«. Uporaba je enostavna, brez registracije.

V želji seznanjanja ljudi se opravičujem administratorjem za to obvestilo, ki ga bodo po vsej verjetnosti razumeli kot propagando.

Lep dan vam želim,

Miha Jereb - idejni vodja projekta

PS: naprošam vas, da komentirate tole obvestilo, da bo ostalo na vrhu in ga bo videlo čim več ljudi. Najlepša hvala.

mjereb2

Temo je spremenil(a) mjereb2 dne 15. jul 2007 11:42:34

senka  

član od: 19.11.2005

sporočila: 343

15. jul 2007 13:07

stran sem obiskala,mislim da je dobrodošla ,lp Senka senka

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

15. jul 2007 13:24

Stran sem si ogledala že , ko je bila prvič predstavljena na kulinarika.net http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9586 

Ideja in izvedba krasna, vse čestitke. Tudi podarila sem že nekaj zadev preko te spletne strani. Ne dajem oglasov, pregledujem pa rubriko "potrebujem" in tale, ki ga je danes posredoval Srečko, mi je bil najbolj všeč:

Opis:

RABU BI PRENOSNI RAČUNELNIK ČE GA GDO IMA PREVEČ,HVALA....

LP, V.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. jul 2007 16:30

Tak oglas bi pa še jaz dala . . .ha, ha,ha riba-ribica

mjereb2  

član od: 15.7.2007

sporočila: 3

15. jul 2007 17:54

No ja, če pogledaš kar veliko ljudi išče prenosni računalnik. Sem pa sam enega podaril (300mhz, 64mb ram...) in mislim, da je prišel v prave roke. mjereb2

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

15. jul 2007 20:40

ja so tud prenosniki potrošna roba ... tako kot navadni računalniki hitro zastarajo , pa še težje jih je nadgraditi ... tako da marsikdo ki jih uporablja ze dalj časa ma doma enga ki se mu v kakem vogalu valja .... no saj jst vem za tak folk ...

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

16. jul 2007 12:04

t-baby je napisal/a:
ja so tud prenosniki potrošna roba ... tako kot navadni računalniki hitro zastarajo , pa še težje jih je nadgraditi ... tako da marsikdo ki jih uporablja ze dalj časa ma doma enga ki se mu v kakem vogalu valja .... no saj jst vem za tak folk ...

Imaš prav; na prvi pogled pa mi je bil oglas res hecen. Moj prenosnik namreč še lep čas ne bo šel v "razhod" (razen, če bo crknil).

LP, V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti