13. jul 2007 15:26
Ne vem, meni ja ta elektronska statistika tako zelo neosebna. Mi smo imeli en čisto poseben album, v katerega smo vpisovali težo in velikost po mesecih, obiske v posvetovalnici, kdaj je zrasel prvi zobek in sliko o tem, potem prve korake in besede, skratka vse, od prvih podarjenih igrač do obiska za rojstni dan. Mi je to nekako bolj "toplo", še danes primemo v roke ta album in se spominjamo marsikatere prigode v zvezi z zapisanim. Se okoli albuma zbere vsa družina, če en upravlja z računalnikom, drugi mu pa visijo za vratom, pe še vsi natepemo v eno sobo...V albumu so tudi slike bratov in sester, tete in stricev, dedkov in babic, pa družinsko deblo....Skratka vse o otroku od rojstva do sedmega leta starosti.
Saj, nič ne rečem, ampak meni je ljubše priročen album vzet v roko in vpisat nekaj ali ga prelistat kot pa preko ekrana iskat razliko v cm in kilah. Je pa res, da nas elektronska doba že prehiteva in imajo nove generacije tudi nove prijeme in poglede, kar je navsezadnje prav. Mi smo pač malo nostalgični, kaj č'mo...
Uživajte v napredovanju otrok, ne glede na to, kam vpisujete podatke, Mamamia
mamamia