Nadležne muhe

Bernarda  

član od: 18.1.2005

sporočila: 298

tema odprta - 8. jul 2007 5:04 | ogledi: 6.038 | odgovori: 7

stanujem v hiši in zraven hiše imamo prizidano garažo.Če smo doma so garažna vrata kar odprta(imamo vrata ,ki se dvigujejo,pa se nam jih ne da skoz prestavljati),to pa je raj za muhe.Ali kaj obstaja,da se jih znebim,oz,da ne bi več hodile k nam,

Bernarda

renata.zagmajster@kabelnet.net  

član od: 2.11.2006

sporočila: 133

8. jul 2007 8:49

paradižnikovi listi ali pa orehove vejice,pravijo da to odganja muhe,pa še zastonj je naty

rex  

član od: 6.7.2007

sporočila: 7

8. jul 2007 14:46

mi živimo tudi v hiši in okoli nas je vedno polno muh,os,obadov,pajkov,sršenov,da ne govorimo o komarjih.jaz sem kupila na vratih preklano mrežo,tako,da mrčes ne more več noter in na terasi imam v kozarcu kupljeno citronko,katero prižgem zvečer,oziroma kadar smo zunaj in ta odganja muhe,komarje in druge isekte. lep pozdravček rex

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

8. jul 2007 16:31

Pri nas pa opažam, da je letos malo muh, malo os, malo kobilic, malo vsega mrčesa, pa ne vem zakaj. Pa kar naj bo tako naprej, jaz jih nič ne pogrešam, še posebno ne muh. emily

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

8. jul 2007 16:37

Emily, če jih rabiš ti jih šenkam malo. Sploh kobilice, ne me vprašat zakaj ampak ne maram jih vidit. jade

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

8. jul 2007 17:42

Ne, hvala jade. Prejšnja leta so pri nas kobilice kar naprej hodile po hiši. V spalnici je vedno kakšna pela in ko sem  prižgala luč, da bi jo našla, je utihnila. To so bili res pravi obredi. Enkrat mi je ena prišla na glavo in me začela praskat, v tem sem se zbudila in prestrašena skočila pokonci. Ma ja, Jade, sej ni tako grozno, hehe. Letos jih res ni skoraj nič, pa moram potrkat po lesu. emily

slivovi cmoki  

član od: 7.8.2012

sporočila: 444

29. dec 2013 20:35

Sem izvedela, da muhe odganja svež peteršilj . Informacijo bom sprobala v prihajajočem letu. 

slivovi cmoki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti