Pri kokakoli poteka nagradna igra. Pod zamaškom je črka. Zbrati pa moraš črke IPOD. Manjka nam ( sinu), še črka I. Če ima kdo zamašek s črko I in mi ga je pripravljen poslati, bi mu bila zelo hvaležna.
Lep dan
Teka
Pri kokakoli poteka nagradna igra. Pod zamaškom je črka. Zbrati pa moraš črke IPOD. Manjka nam ( sinu), še črka I. Če ima kdo zamašek s črko I in mi ga je pripravljen poslati, bi mu bila zelo hvaležna.
Lep dan
Teka
6. jul 2007 8:52
Hehe, nisi edina, "cela Slovenija" išče črko I, ker jih je samo 500 ... (predvidevam, glede na to, da je 500 ipodov za nagrado) Tako, da je ta prošnja precej optimistična Pa brez zamere, se nisem mogla vzdržati komentarja Lp, Maja
6. jul 2007 9:35
Lahko vprašam sošolko, ki popije cele galone kokakole. :) Javim ... Muffsy
6. jul 2007 10:24
hehe CELA slovenija čaka teh 500 i-jev. upam da so jih že dal v prodajo.. iversonka
6. jul 2007 11:24
Aha... Se je tudi meni zdelo, da je I-jev le 500. Muffsy, če pa tvoja sošolka slučajno res dobi kakšen odveč I, bo na mojem naslovu zelo dobrodošel. Klea
8. jul 2007 16:19
Jaz je tudi popijem na hektolitre, pa ga še nisem odkrila, še največ je bilo Djev. Loni Makaroni
8. jul 2007 18:58
maychi je napisal/a: |
Pa brez zamere, se nisem mogla vzdržati komentarja Lp, Maja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Sladki greh