član od 20069217 sporočil
Darling, če rada sesaš in imaš čist dom vedno in v vsakem primeru, tudi drobtina ne pade na tla, ker jo ti s sesalnikom prej ujameš....potem na vsak način kupi ta sesalnik pa še naslednjega, ki bo v akciji, ker če je sesanje glavni smoter tvojega življenja, je treba smotru slediti.
Če po drugi strani nisi takšen frik za sesanje, potem tvoj dom tudi z novim sesalcem ne bo nič manj prašen.
A če je v redu sesalnik. Verjetno je, ker produkt, preden gre na trg, mora biti malo licenciran, in če je ta sesalnik naredil izpit, potem najbrž ni čisto zanič.
A se kvari? Verjetno se. Vsi aparati na svetu se kvarijo. To pa zaradi tega, da jih čez nekaj časa spet kupimo. Če bi producenti delali mašine, ki se ne kvarijo, ne bi nikoli več kupovali naslednjih serij in producenti ne bi prodajali, zaradi česar bi bankrotirali in ker ne bi bilo nobenega proizvajalca aparatov več, bi morali spet na roke in z metlo prah loviti. Tega pa nočemo, ane? Torej nam je v interesu, da se aparati kvarijo. Zlasti, da se ne kvarijo nam, temveč drugim. Jaz se vedno tolažim s tem, da so eni pač po naravi bolj slabe sreče - neke vrste "pehisti" - in da se njim zadeve bolj kvarijo....Kozmos pač tako energijo redistribuira. Meni se aparati ne kvarijo -do trenutka, ko crknejo in takrat kupim nove, mi pa stalno ven meče varovalke. Bog pomagaj. Vsakemu nekaj.
Skratka, če nimaš sesalnika ali pa ti je stari crknil, kupi omenjenega. V nasprotnem primeru pa evrote porabi za kaj bolj zabavnega ali pa produktivnega ali pa naloži za svoje otroke.
In za božjo voljo, pa saj je samo sesalnik, zakaj mora pol Slovenije tule vsak teden sodelovati v decision making processu na temo ta sesalnik pa oni pralni stroj, pa ta pomivalnik, pa ona friteza, pa ta televizor pa oni televizor..? Pa dajte, imetje toliko odraslosti in odgovornosti v sebi pa kupite nekaj in se sprijaznite s svojo odločitvijo.
Vendelina jr.
Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 05. jul 2007 08:41:41