imam zelo veliko oblačil za dojenčka-fantka od št56 naprej,vse novo,zelo malo nošeno,ker otroci prehitro prerastejo
katjataj
imam zelo veliko oblačil za dojenčka-fantka od št56 naprej,vse novo,zelo malo nošeno,ker otroci prehitro prerastejo
katjataj
30. jun 2007 18:16
Spravi za drugega.
1. jul 2007 8:22
Veri je nosečkana. jade
1. jul 2007 8:24
res se pa že nekaj časa ni javila. Veriiiii??? A že joka??
Tudi jaz sem mislila, da po drugem ne bom več rabila, pa je sedaj zopet v uporabi.
jade
1. jul 2007 22:12
Se strinjam, spravi za drugega. Če ste zaključili, pa so v materinskih domovih zelo veseli kakršnekoli pomoči. Lp, veverica
1. jul 2007 22:17
Napiši, če bi rada podarila ali prodala pa se bo verjetno katera javila, ki rabi. jade
2. jul 2007 10:01
ojla, res je, jaz pričakujem, sicer punčko, ampak nisva preveč na roza mahnjena:) Se moram še enkrat zahvalit Jade za cunce:) Te zanima komentar moje "tašče"? "ja, pa so cotke za punčke še vedno lepše kot za fante..." (ona ima dva fanta in enega vnuka in si je nekak želela punčko - no, končno se ji bo želja uresničila...) No, nama so po navadi za fante celo bolj všeč... No, nisem še šla rodit Najprej me je mala skoz strašila, da bo prišla prezgodaj, sem mela lepo redne popadke na 1 minuto že pred mesecem in pol, zdaj, ko bi pa moralo bit to to, se ji pa nikamor ne mudi... Trmasta in samosvoja, le po kom bi to lahko dobila Veri
2. jul 2007 11:41
Veri bog ve po kom?
jade
2. jul 2007 21:37
Veri je napisal/a: |
ojla, res je, jaz pričakujem, sicer punčko, ampak nisva preveč na roza mahnjena:) Se moram še enkrat zahvalit Jade za cunce:) Te zanima komentar moje "tašče"? "ja, pa so cotke za punčke še vedno lepše kot za fante..." (ona ima dva fanta in enega vnuka in si je nekak želela punčko - no, končno se ji bo želja uresničila...) No, nama so po navadi za fante celo bolj všeč... No, nisem še šla rodit Najprej me je mala skoz strašila, da bo prišla prezgodaj, sem mela lepo redne popadke na 1 minuto že pred mesecem in pol, zdaj, ko bi pa moralo bit to to, se ji pa nikamor ne mudi... Trmasta in samosvoja, le po kom bi to lahko dobila Veri |
3. jul 2007 12:10
Hehe, Sara, izi!!!! Če boš tako v polni pripravljenosti še 1 mesec in pol, te bo pobralo od živčkov! Lej, sama sem mela redne popadke na 1 minuto pred več kot mesecem in pol - in je mala še zdaj not - ne tega preveč resno jemat! Rajši uživaj, kolikor se da in se čim manj obremenjuj, se bomo itak potem dovolj, baje;) Veri
3. jul 2007 13:56
Joj, moj ta prvi je bil pravi angel...nič krčev, prespal cele noči ....ahhh. Praktično nobenih problemov. Da bi bilo še drugič tako... "to good to be true". Dobro uštimaj, ko boš na vrsti Veri! Lp, vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Pečenice na leči