Zanima me kakšen je ta sesalec,tista ki ga ima bo lahko povedala,kakšno mnenje o njem.
Lep pozdrav!
kristy
Zanima me kakšen je ta sesalec,tista ki ga ima bo lahko povedala,kakšno mnenje o njem.
Lep pozdrav!
kristy
6. jun 2007 14:36
najbrž imaš v mislih sesalnik? lp veverica cak
6. jun 2007 14:44
Ja,sesalnik imam v mislih. kristy
6. jun 2007 14:58
Jaz sem ga kupila včeraj in po prvih preizkusih je super. Ima 4 nastavke, dolgo cev, plastično posodo za sesanje, zraven dobiš še vrečko iz blaga. Moč sesanja se lahko regulira z vrtljivim gumbom. To je vse kar ti lahko povem zaenkrat. Kolegica ga tudi ima in je zadovoljna. alexis
6. jun 2007 20:09
Vrečko iz blaga? A za v sesalec? Nikoli več ne kupim drugačnega, kot navadnega na vrečke. Zdaj imam sesalec, ki ne potrebuje vrečk, se pravi samo s plastično posodo s hepa filtrom, ki pa se po dveh sesanjih čisto zabaše in sesalec ne vleče več. Vsakič se zamudim skoraj pol ure, da ga temeljito očistim. GROZA. Nič kaj boljši ni niti vodni sesalec, saj je tudi zelo zamuden za čiščenje, posesa pa sicer v redu (imam oba). Zato me zanima, če je ta Mecatorjev na vrečke. Tatjana
20. jun 2007 21:01
ta mercatorjev sesalec ima tudi vrečke ampak ne vem zakaj. mi uporabljamo sesalec tako kot piše v navodilih in ne omenja nobenih vrečk. tako da uporabljamo kar brez. MelroseKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Tajski rdeči curry