Tarte tatin z jabolki
Nedavno nazaj je, mislim na Veri,napisala, po kakšnem sistemu te tehtnice merijo vsebnost maščobe. Bos moraš na njo, pa senzor nekak izračuna...preveč za mojo kuharsko pamet. Ali pa tudi ne? D abi nas pa tako skušali nagnit???
Mamamia
mamamiaTako tehtnico iz Hoferja je dobila moja prijateljica, pa je bilo čisto preveč, da je vsakič morala odtipkati višino, pa starost, ki bi najraje pozabila ...
Me pa to spomni na čas, ko sem kupila prvo, takrat še neznano, elektronsko tehtnico, ker sem pri navadni goljufala. In sem moje prijateljice prepričala, da tehtnica govori in ob preveliki teži reče :"Ti
debela!" Nobeni se ni zdelo čudno.
Ob obisku jo je želela poskusiti ena od prijateljic. Povedala sem ji postopek in odšla iz sobe. Čakam, pa čakam, dolgo traja, nakar se oglasi iz sobe: " Pa bo zdaj ta vaga kaj rekla, al ne bo!"![]()
Nadaljevanje si najbrž predstavljate ...
F r i n aMalo smo sicer skrenili s teme, pa vendar... Mamamia, jaz bi pa kar verjela, da nas vlečejo in nategujejo vsak dan. No ja, tukaj le za 20€, medtem ko je banjica za noge, ki baje potegne strupe iz telesa (in evre iz denarnic uporabnikov) precej dražja... Nakladanje v zvezi s pralnimi praški, shujševalnimi preparati ipd je že tako pogosto, da ga že več ne opazimo. V istem EPP sklopu reklame za različne praške, ki odstranijo najbolj trdovratne madeže ter Vanish, odstranjevalec madežev je za mojo pamet čist preveč![]()
![]()
Hobotka, cena tehtnice je ugodna, tiste silne funkcije pa meni verjetno ne bi kaj prida koristile, tudi, če bi bili podatki pravilni. Količina oz. % vode in špeha v cifrah me ne zanima- če sem žejna, grem pit, ča pa se rit toliko razširi, da sopiham ob zapenjanju zadrge kavbojk, pač zalaufam kakšno dieto in pojačam gibanje.
Frina ![]()
![]()
, tvoj štos je za prodat naprej![]()
VilmaS![]()
.
Saj jaz te vage nimam niti je ne bom imela. Sploh nimam tehtnice, ker se "tehtam" s hlačami in krili. In kavbojk od lani ne spravim več gor, posledica popuščanja pri dieti. Zdaj mroam nazaj, ker so testi opozorili, da nekaj ni v redu, in bom hlače spet lahko spravila gor....
Mi pa res gre na bruhanje ob reklamah za pralne praške in odstranjevalce kaj vem česa vse, za zobne paste in "pinte"....
Uživaj, Mamamia
mamamiaMamamia, te zobne paste bi pa tudi jaz nekam poslala. Moji zobje bi morali bti tako lepi kot biserčki. Malo morgen, zobozravnica mi je prepovedala uporabljati te čudežne paste, zob si ne smem umivati več kot 3x dnevno. In čudežni aparati za zobe so pri meni naredili čudeže v vse smeri. Imam perfekten ugriz in zaradi dolgoletnega nošenja drajtov sem bila najprej ob vse osmice, zdaj pa sem še ob sedmico in ... sicer nima to nobene veze z vago - ali pa - zaradi svojih podedovanih čeljusti sem bila kar precej časa na prisilni tekoči dieti. In se mi zadeva lahko ponovi, če me slučajno kdo v glavo pribije.
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Hrustljav piščanec iz pečice