Prišli smo tako daleč, da potrebujemo nov trosed, več ni na žalost prostora, ki bo prostostoječ, loči dnevno sobo od jedilnice. Me lahko usmerite kam, da ne bi bil predrag, nočem pa tudi kake škart robe a la Rutar ali Lesnina.
Malčica
Prišli smo tako daleč, da potrebujemo nov trosed, več ni na žalost prostora, ki bo prostostoječ, loči dnevno sobo od jedilnice. Me lahko usmerite kam, da ne bi bil predrag, nočem pa tudi kake škart robe a la Rutar ali Lesnina.
Malčica
Četrto leto teče od kar smo kupili sedežno oz. trosed - 200 cm in trosed z zavitim delom isto 200 cm, je iz kvalitetnejše mikrofibre. Naročili smo pri DOM-u, če se ne motim je iz Mokronoga.
Zelo, zelo smo zadovoljni. Enkrat se je celo zgodilo, da je eden od mladih ustvarjalcev povlekel nekaj črt s flomastrom, takoj sem v toplo vodo dala navadni šampon za lase in s cunjo nežno obrisala. Hvala bogu, vse je šlo stran.
Pozdravček!
Delajo po meri, do centimetra natančno. Dobavni rok je 3 tedne. Pripeljejo na dom, popoldne ali za vikend, da so ljudje govoto doma. So prijazni, znajo svetovat, izbira materialov je neskončna. Pa niso vrtoglavo dragi. Osebno priporočam, pri njih sem naročila tudi jaz.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Zelenjavna zloženka