Ionizator

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

27. maj 2007 10:10

Ga imam že ene pol leta, sem ga parkrat vključila pa nisem ničesar zaznala, sedaj sem pa pravzaprav že čisto pozabila nanj. Ne morem govoriti o kakšnih posebnih izkušnjah z njim, sem pa sprobala, ker naj bi med drugim tudi kakor odpravil smrad po pečenju rib - pa nič od tega. Pozanimaj se še kje, da ne boš kupovala na zalogo, tako kot jaz. Kristalka

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

27. maj 2007 15:17

Imam ionizator ene druge firme, ki je bil 130 evrov (dražji kot tisti na linku), je pa učinkovit. Čuti se svežina, zrak je čistejši, ker se prah nabira po tleh. Tudi pri sinu opažam boljšo kožo odkar ga uporabljamo. Pred ventilatorjem (kjer zrak vleče noter) ima tudi pralni hepa filter. S tem sem zelo zadovoljna. Tudi o zgornjem feng shui ionizatorju sem razmišljala, predvsem zato, ker je cenejši, vendar mi ga intuicija ni pustila kupiti Ne vem zakaj. LP Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 27. maj 2007 15:17:46

femica  

član od: 27.8.2008

sporočila: 329

21. nov 2008 14:49

po mojem mnenju je to eno samo kvasanje. Vse je v psihi. Pa da ne bo pomote, to ja pač moje mnenje. femica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti