Ionizator

stella  

član od: 9.10.2002

sporočila: 380

tema odprta - 6. maj 2007 9:49 | ogledi: 1.598 | odgovori: 3

Ga kdo uporablja ? Katerega predlagate za nakup in zakaj ?

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

6. maj 2007 9:58

midva imava doma vlažilnik zraka z ionizatorjem. Počutje res malo izboljša, se pa zelo nabira prah na površinah. Ionizator ga namreč "sklati" iz zraka in se bolj useda. Tako je zrak bolj čist. Sonja

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. maj 2007 10:52

Predvčerajšnjim sem ga dobila domov, znamka je pa Amcor. Čutim svežino v prostoru, lahko bi rekla tudi, da se tudi sama malo bolje počutim. Kupila sem ga predvsem zaradi sina, ki ima zaradi alergij težave s kožo. Prodajalec je trdil, da ima pri svojih domačih zelo dobre izkušnje ravno glede alergij (pršica, cvetni prah in podobno). Je čistilec zraka in ionizator, dobi se ga pa lahko na 10 obrokov. Sicer je malce dražji - ni tista varjanta za 100 evrov ali pa še manj. Slišala sem namreč, da pri cenejših ionizatorjih v prostoru skoraj ni čutiti razlike. Upam, da mi bo dobro služil.

mai  

član od: 2.3.2007

sporočila: 447

6. maj 2007 21:25

Ionizator Amcor imamo že deset let, ker je sin astmatik. Stvar funkcionira, kot pravi Sy, je res dražji, a je nedvomno kvalitetnejši od tisti, ki jih dobiš za male pare. Skratka, odvisno, zakaj ga potrebuješ. Našemu "tamalemu" se je stanje precej izboljšalo. Pozdravil se ni in se nikoli ne bo, je pa za lajšanje težav odlična izbira. jana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti