1. okt 2012 8:07
MMMMMMMMMM!!!!!! NEHAJTEEEEEEE. Meni tako dela, da se mi meša. SKUTA si bom dal tetovirat čez hrbet če bo šlo tako dalje
Dragi in drage moje. Včeraj sem ponovno dobil od TETE SKUTE MEEEEEEGA SKUTO. Abstinenca od 8 dni, se je izredno izplačala. Teto SKUTO nisem nič pograjal, da mi je odvandrala na morje in da naj to več ne počne , ampak sem prehvalo njo, pa da na tržnici nisem kupil nič, ker niti ena ni bila tako dobra kot njena.
Nato pa nisem mogel čakati do doma in sem kar hitro še pri starših probal eno žličko. OBNEMEL SEM, ZMRZNIL, PULZ ADRENALINA,VROČICE, BOŽANSKI OKUS IN PREPLETANJE RAHLO SLADKASTE,SUHE, GRUDASTE TER ŠE TOPLE SKUTE mi je pognal TESTOSTERON do glave in povzročil pravo malo evforijo in izliv čustev, nostalgičnih trenutkov ter skoraj že povzročil perverzijo izliva čustev.
Mislim, PERFEKTNO! Ne zamenjam svoje TETKE SKUTE za nobeno drugo, pa če mi ponujajo karkoli.
Včeraj je prekašala samo sebe!! Topla, grudasta in suha...moja naj naj naaaajljubša!
Vanja: Kar cmok dobim od prebranega...všeč mi je da imate radi OGROMNO skute v fili, ter popečeno!! uaaaaaa. Da robovi malo hrustajo...drobtinice, štruklji. BOŽANSKO
gogad: OHHH, OHHH. Če je to vse domače, pa vržem vso moralo čez balkon, pa pridem na en takšen zajtrk. Povrnem s pomočjo na gruntu!
Se strinjam glede trgovinske. Tisto samo za sladice ali pa sadje in oreščke.
Domače je škoda za peko in sladice. Tisto jem čimbolj neobdelano, svežo in direktno!
mamamia: MMMMM, takšna osvežilna!! Polna okusov in sočnosti!
Nadaljno pisanje pa mi samo oči obrača... Mislim, SKUTNA NEBESA. Tisto o žlici, ter zajemanju zmešane skute. Popolna doza božanskosti! Jaz sem pa tak šparoven, saj mi mora zdržati kilogramček vsaj 1 teden. Prej namreč ne dobim nove doze. Zato pa sem tako zaljubjen v tole skuto. Ker se je ne morem prenajesti. Ker moram štediti :D
luccka: aaaaaa. BRAVOOOO Vse našteto...NEBESA. In jaaa, slina je že itak šla čez vse meje normale.
Tisto o še topli skutini piti ter kafici. Mislim. GREEEH. Enostavno hrana bogov.
Mater, mi je pa tak všeč, da imam takšno družbo tukaj, katera deli to norijo z mano
Oprostite za izliv čustev, pocukranost in komentiranje...
P.S: Sam pa v sebi neizmerno vesel,da so me starši vzgojili v skromnega in pozitivnega fantiča, kateremu skutino pecivo ali pa štruklji pomenijo neizmerno več kot še najbolj prefinjena večerja v z MIŠELINKAMI okitano gostilno. Hja, kaj čmo. Skromnost in hvaležnost...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---