20. okt 2005 15:41
Tako,prebrala sem vas,zdaj se bom pa še malo razgovorila,preden me kdo nažene z računalnika.
Sicer moram mlajšo hčerko peljat na en rojstni dan,ampak zdajle sem si vzela mal časa.
Danes sem torej beljakovinska,jedla sem tuno iz konzerve in endivijo z paradižnikom,mal kruha in seveda juho.Skoraj bi mi trebuh počil.
Teža mi trenutno stoji,vendar se ne sekiram.
Naslednji teden me čaka vodni dan(to bo še veselo)
Tudi jaz navijam za kitajsko!Še nikoli v življenju nisem jedla s palčkami.To bi pa res rada poskusila.To bo še smeha!
Ja,jaz se kar strinjam!
Marjanca,cel teden te ne bo med nami!Kako bomo le preživeli brez tebe.Sigurno bomo več grešili.
Bom držala pesti zate,da te bodo vredu porihtali.
Dušanka,upam da se bo tudi tvoje zdravje porihtalo.Pa vse pohvale,da se kljub težavam pridno držiš diete.
Bonaca,ne se jezit,če dežuje,saj po dežju vedno posije sonce.Torej bodimo veseli,kajti ko bo konec dežja bo spet sonce,al pa sneg............
Helena,jaz že šest let nisem bila pri zobozdravniku.Na srečo nimam težev z zobmi,zobodohtarjev pa ne prenašam dobro.Saj sem se večkrat imela namen naročit,pa sem kar odlagala in odlagala.O,ko se je pa tako težko spravit k telefonu,zavrtet tistih nekaj številk in se naročit.To je res mukotrpno delo!
Očitno bo moral tudi mene kdo naročit,na tisti stol se bi potem že nekako spravla.
Tejčica,ne se sekirat zaradi neprespanih noči,to je pač vsakdanjik vsake mlade mamice.Moja je stara šest let,pa moram skoraj vsako noč vsaj enkrat iz postelje zaradi nje.Enkrat je treba lulat,drugič je žejna,tretjič ji odejica pade natla.....Zmeraj se kaj najde.
A otroci tako prehitro zrastejo!
Majhni otroci-majhne skrbi,veliki ortoci-adijo živci!
Migla,ti pa nam kaj sonca pošlji,letos smo ga imeli bolj malo,zgleda v Egiptu vsega porabite,pa za nas nič ne ostane!
Moram končat,mi že oči nekam poševno vleče,že duham kitajsko hrano,ha,ha,ha!
Mejte se lepo!
Marjetka cvetka