27. mar 2006 7:59
Nena-morje je napisal/a: |
Dekleta, dekleta!!!
Se pripomba najstarejse med vami!
Poslikajte vse....cele torte.... pa majhne koscke.... pa velike kose........ ni pomembno ....VSE z veseljem gledamo!!!!Se raje pa jemo!
[torta][noz][vilice][vino][njam][mmm][palecgor]
[poljubcek]Nena
Nena-morje |
No, pa še mnenje najstarejšega med vami:
Poslikajte vse......cele torte.......pa majhne koščke.......pa velike kose .......ni pomembno..... VSE z veseljem gledamo!!!! Še rajši pa jemo! ( To sem odnekod prepisal, Nena -morje ne nobenemu povedat )
Drugač je mc maya lepo napisala. Fotografije v revijah delajo poklicni fotografi specializirani za takšne fotografije.
Pa še to: pred kratkim sem naredil torto iz gotove mase za biskvit, ki sem jo enkrat kupil v samopostrežbi ( saj veste kako naredijo: postavijo mizico, koščki biskvita za poskusit, poskusiš, pol pa zraven ( luštna ) punca sprašuje če je vredu ( seveda je ), no, pravi, sedaj imamo akcijo ( ali promocijo ) boste kupili stane le ........ sit ( seveda bom ), pol mi je tista škatla en let na poti ).No iz takšne škatle naredim testo po navodilu, zdi se mi preveč tekoče, pol po občutku dodam moke, spečem biskvit, malo bolj pogledam, še ni pečen, dam še v pečico...........Rezulrat: zunaj pretrdo, prepečeno, sredina še kar, zaradi dodane moke ni "tapravi" biskvit, no bom že porabil. Naredim masleno kremo ( vi kar vihtite nosove, masleno kremo imam rad ). V trgovini kupim " piksno stepene alpske smetane " ( za poskušino, prvič in zadnjič ), biskvit prerežem enkrat naredim torto, okrasim je s smetano iz "piksne"
( videti je bila lepa, za poslikat, sm se potrudil ). Torto dam v hladilnik, pol po opravkih okoli, zvečer pride sin s "ta mlado", seveda ponudim torto. Vzamem iz hladilnika, tista smetana iz "piksne" se je sesedla od mojih okraskov so ostali le sledovi, kot da bi s čopičem neki risal. Okus: no zaradi maslene kreme se je še kar dalo porabit, drugač čista polomija.
Lahka bi tudi slike naredil in poslal, za občudovanje, bilo paje vresnici tako kot sem povedal.
lp
ežoj