24. okt 2005 4:25
Lepo pozdravljene punce!!
Danes smo na škrobu,koliko pač je nas.Nekatere so kar mrknile!
Pogrešam Gogo,jesen, punce smo še skupaj??
Tudi tehtala sem se 81kg to se pravi -6kg.Kar dobro v treh tednih!Veliko let mi teža ni šla nikamor
navzdol.Sedaj, pa upam, da mi bo uspelo.Veš Hema, tudi jaz sem imela pred 10 leti 105 kg.Potem sem shujšala s pomočjo športa na75kg,vendar sem pridobila nazaj in pristala na 87-88kg in to težo imela do danes, saj sem se trudila, pa ni šlo.Sedaj je prišel pravi čas in mislim, da mi bo uspelo.Tudi na hrano ne študiram, kar naprej, tako, da je lažje.
Saby, bravo,za tabo je en uspešen in naporen dan!!Še jaz sem vesela, da si naredila seminarsko nalogo.
Hema, to je čudovito, če si toliko spravila dol, še teh 6kg boš!!Samo bodi potrpežljiva,počasi se daleč pride.Vem, kakšna jeza te tare, samo to čist nič ne pomaga, še slapše je lahko.Kar pomiri se, boš videla, da bo prišel čas, ko bodo začeli kg padati.Moraš razumet telo, da se zelo upira,ker se zaloge praznijo.Želim ti,da še ti kg, počasi skopnijo.Samo jaz nikoli drugim ne razlagam, da hujšam, ker jim kar hitro uspe,da podležeš.Hvala lepa! Sedaj imam forum in je čudovita stvar,Ker gremo vsi proti istemu cilju!!In lažje razumemo druga drugo.
Dušanka, želim, da čimprej okrevaš!!Koliko je vredno, da imaš zdravje!!
Punce, ki ste vodne in sadne držim pesti!!
Malin,vse čestitke tvojemu srečnemu dogodku!!
Končujem in grem v službo!!
Vam želim, čim manj grehov in uspešen , zadovoljen ,srečen dan!!!
By,by!!
helena45