28. feb 2005 12:41
Živjo!
Piratke, upam da boste tako pridno izvajela te vaje, kot jih zdaj downloadate.
Drugače pa so kar dobre, jaz jih še nisem poizkusila.
Ja, kar zneste se nadme! Jih je blo pa treba takoj met!
No, vsaj pogledala sem si vse različice, tako da lahko rečem, da vsaj malo vem kako je treba izvajat. Res pa je, da še vedno nisem poizkusila.
Drugače pa Jade mislim, da so že veliko razložile glede tega downloadanja. Treba je torej najprejt met en program nameščen na računalnik, ki pač omogoča download (dc++, kaza, emule,....), potem pa je vse dokaj enostavno, pod išči vpišeš, kaj želiš poiskati (npr. pilates), pregledaš zadetke in željene povleceš na svoj računalnik.
Upam, da bo zdaj tema downloada končana, ker bomo drugače morale na kakšen računalniški forum!
Mimo grede, s kerih rovt pa si?
Maychi, hvala da imaš tako dobro mnenje o meni, vendar verjemi, da znam bit tudi zelooo tečna!
A ti kaj izvajaš te vaje? Kaj pa rekreacija, katera ?
Tudi jaz imam počasi že dovolj zime, čeprav pa še sploh ne smučanja, da smo si na jasnem.
Rada bi imela samo čiste ceste za rolanje in kolesarjene, dovolj toplo vreme za tek, zelenjavo na vrtu,...., vendar zasneženo smučišče. Jaz kar budna sanjam.
Vendar pa priznam da tudi jaz zamenjam zimo za bolj pestri izbiro sadja in zelenjave. Strinjam se,da vso sadje, ki nam je po astronomsko visokih cenah na voljo v trgovini, nima nikakeršnega okusa.
A ja, samo da omenim meni kilogrami nikamor ne gredo. Kaj pa tebi Maychi?
Čao!
Se tipkamo!
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.