Zanima me, kje lahko kupim BBQ omako in belo salso kot ju strežejo v mehiških restavracijah?
Temo je spremenil(a) miki147 dne 10. jul 2012 17:31
Zanima me, kje lahko kupim BBQ omako in belo salso kot ju strežejo v mehiških restavracijah?
Temo je spremenil(a) miki147 dne 10. jul 2012 17:31
10. jul 2012 21:50
od ponedeljka 16.7. so v Lidlu mehiški dnevi in so tudi te omakce cena je pa ugodna 1,19€ za kozarček.
Ebonlass
12. jul 2012 12:57
Super, bom šel pogledat. Samo verjetno jih še kdo drug prodaja redno, ne le v okviru tematskih dnevov al kako?
12. jul 2012 13:49
http://www.kulinarika.net/recepti/15572/omake/nacho-dip
meni je ta ful podobna tisti za tortilja čips iz joe penasa
12. jul 2012 13:56
Te omake dobiš v vseh večjih trgovinah na policah z bolj eksotično hrano (kitajska, mehiška) - v Sparu, Tušu, Leclercu gotovo, verjetno pa tudi v Mercatorju. So pa različnih znamk, tako da jih boš moral najbrž kupiti več in poskusiti, katera ti je najboljša. Belo salso oziroma njen približek jaz ponavadi naredim sama - lahko uporabiš kislo smetano, jogurt, kakšne začimbe (je polno receptov po internetu). BBQ sem pa že večkrat kupila, mislim, da je bila zelo dobra od Gorskega Gregorja. Glede bele salse odsvetujem le Sparovo znamko - sem enkrat poskusila in ni bila v redu.
MancaSKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Veganski narezek z nachosi