Kje se pri nas lahko kupi tune v vodi oz. lastnem soku? Katere firme so in kako so pakirane?
Zanima me tudi, če se da kupiti lososa, ki bi bil podobno pakiran v malih količinah (kot npr. Rio-Mare).
Kje se pri nas lahko kupi tune v vodi oz. lastnem soku? Katere firme so in kako so pakirane?
Zanima me tudi, če se da kupiti lososa, ki bi bil podobno pakiran v malih količinah (kot npr. Rio-Mare).
18. avg 2009 15:09
Tuno v lastnem soku imaš od Rio Mare (natural), zelo dobra je tudi tista iz Lidla. Lososa prav tako od Rio Mare v vseh večjih trgovinah na policah zraven tun. s0ncek*
18. avg 2009 15:22
Hvala za informacije. =D Pa se vam zdi zdravo jesti take vrste tuno ali lososa vsak dan na kruhu oz. v solati? kuhar123
18. avg 2009 15:55
Po nesreči sem kupila tuno v lastnem soku oziroma v slanici. V kakšne namene uporabite tako tuno? Kar tako sama riba s kruhom, mi ni zelo všeč.
18. avg 2009 16:03
Lahko si jo das v solato, ali pa narediš omleto s tuno. Lizzie
18. avg 2009 16:32
Lahko jo dodaš raznim omakam za testenine ali riž, narediš lahko kakšen namaz...bi se marsikaj našlo. borka7
18. avg 2009 22:30
Ponavadi tuno v lastnem soku kupim v Hoferju. Za jesti samo je res pusta, mi je pa za omake, solate, omlete... boljša kot v olju. Avena
19. avg 2009 5:40
Pa tudi v Lidlu se dobi.
Lep dan in veliko se smejte
19. avg 2009 7:33
Mercator ima razne vrste, Rio mare je bela embalaža! Zelo dobra. petardica
21. avg 2009 11:55
Ali se da dobiti tudi lososa v lastnem soku? kuhar123
21. avg 2009 12:02
rdkapica je napisal/a: |
Po nesreči sem kupila tuno v lastnem soku oziroma v slanici.V kakšne namene uporabite tako tuno?Kar tako sama riba s kruhom, mi ni zelo všeč. |
Pa za na pico (vsaj meni) tuna v lastnem soku paše dosti bolj, kot tista v olju (da ni premastno).
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Veganski narezek z nachosi