Rabljen 5x, za starost 3M-4L.
Cena: 12 eur.
Info na Joan@mail386.com
Joan
Rabljen 5x, za starost 3M-4L.
Cena: 12 eur.
Info na Joan@mail386.com
Joan
16. jun 2009 19:47
Khm... kupim :)
tulka
16. jun 2009 19:57
Vanja
16. jun 2009 20:10
Me je tolk firbec matral, da sem morala iti na strička gugla mal pogledat, hehe:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?Article
uh, dojenčki-ribice
lp
cervus
16. jun 2009 20:44
Vanja, pr vas je zihr kakšna podobna pogruntavščina. Mimogrede, obroč je prodan. Joan
16. jun 2009 20:57
Ej, elaphus,
jaz tudi nisem vedel kaj je, sem mislil vprašat, pa si mislim, me bodo imeli za neumnega, češ tega ne ve ( pa je ena stara resnica: kdor veliko vpraše se sem ter tja komu zdi neumen, kdor nikoli ne vporaša ostane neumen za zmeraj ): hvala za pojasnilo.
Pa še to: ko so moji otroci bili majhni smo po zimi redno hodili v Laško na kopanje. Otroke nismo nič posebej učili plavat, pri obeh se je enostavno zgodilo: bom poskusil(a) brez obroča ( sin ), rokavčkov ( hčerka ), so dali dol in začeli plavat in se naprej kopali brez " plavalnih pripomočkov ".
ežoj
16. jun 2009 21:40
ežoj je napisal/a: |
Ej, elaphus, jaz tudi nisem vedel kaj je, sem mislil vprašat, pa si mislim, me bodo imeli za neumnega, češ tega ne ve ( pa je ena stara resnica: kdor veliko vpraše se sem ter tja komu zdi neumen, kdor nikoli ne vporaša ostane neumen za zmeraj ): hvala za pojasnilo. Pa še to: ko so moji otroci bili majhni smo po zimi redno hodili v Laško na kopanje. Otroke nismo nič posebej učili plavat, pri obeh se je enostavno zgodilo: bom poskusil(a) brez obroča ( sin ), rokavčkov ( hčerka ), so dali dol in začeli plavat in se naprej kopali brez " plavalnih pripomočkov ". ežoj |
16. jun 2009 23:38
Joan - kaj pa izkušnja - se obnese? Zdaj, ko si prodala, lahko poveš po pravici . Namreč letos se odpravljamo na morje ravno takrat, ko bo naš najbolj sveži pridelek dopolnil 3m. Zdaj, če bo prehladno, ga itak ne mislim namakat v morje, če bo imela voda temperaturo kot se šika, pa morda.... Irena
17. jun 2009 12:49
Ne vem kakšne so izkušnje, vem pa da sem takoj vedela za kak obroč se gre, ker sem bila zadnjič v Pikapolonici in so mamice mrzlično iskale ta obroč in na koncu žalostno ugotovile, da so ga zopet razprodali...očitno je hit:) patty
17. jun 2009 22:08
Se obnese, definitivno, pri nas imamo še za večjo mularijo, ta je oranžne barve. @ežoj, to paše v obdobje, ko otroci še ne znajo reči, da bi probali in so za navadne šlaufe in ostalo napihljivo navlako še premajhni. Loni Makaroni
20. jun 2009 9:20
Se ena,ki prodaja, ce slucajno katera potrebuje. Rdecega. LeINAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Juha iz čičerike in rožmarina