30. jan 2009 8:49
Naš lokalni "kebabmajster" mi je rekel, da je uvožen iz Nemčije in tudi sem nekje brala, da je večji del za naše tržišče od tam.
Ognjič
30. jan 2009 8:49
Naš lokalni "kebabmajster" mi je rekel, da je uvožen iz Nemčije in tudi sem nekje brala, da je večji del za naše tržišče od tam.
Ognjič
30. jan 2009 9:20
Nazadnje sem ga jedla prejšnji vikend v Postojni. Od štirih ki smo ga jedli, smo imeli trije naslednji dan pokvarjen z bruhanjem in slabostjo.
Najboljši kebab sem do sedaj jedla na Dunaju, pri Turkih. Od takrat naprej mi noben tu pri nas ni več ta pravi. Saj niso slabi, samo razlika je vseeno očitna.
saša
30. jan 2009 10:58
V Novem mestu je na treh lokacijah prvi na sproti Revoza. Druga dva pa v Bršljinu pri parkirni hiši in pri BTC -ju.Meni je najbolj dober pri parkirni hiši. macek muri
30. jan 2009 12:16
Mnjam Meni pa je najboljši v Celju nasproti občine kriznanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Burek z lahko solato