9. jan 2005 9:44
Ojla, sem si tole mal bral in sem reku gremo z fanti na Nazorjevo mal prigriznt. Nazadnje smo bili pri kebabciju in vam povem, da sem presenecen. Nisem mogle verjet, da je zadeva z istim imenom lahko tako drugacna, tako boljsa. Se sploh ne more primerjat, okus, meso, omake, velikost, sem sokiran. Od zdaj naprej samo se na Nazorjevo. Kolega je jedu s falaflom, se mi je zdelo, da je se boljse kot moj mesni. Najbolj pohvalna zadeva. Sem mel zraven bejbo, pa sem ji narocil palacinko. Se mi zdi, da je bla z nutelo, ceprav je imela en vonj tudi po kokosu, ampak k je moja draga to probala, jo je v hipu minila tecnoba s katero sva se ubadala cel vecer. Sem palacinko sam probu, testo se kar stopi v ustih. Do jaja.... ZAKON taler Nazorjeva! MOCNO PRIPOROCAM! Ce je v Kamniku isto, Aleluja Kamnicanom in seveda zdaj nam Ljubljancanom. Cena sicer zgleda mocna, ampak ce vse skupaj sestejes, moja logika je itak taka: Raj dam tolar vec pa da je orank kakor tolar manj pa da je povprecno, saj kupujem sebi, na sebi pa ze ne bom sparal kajne? Aiwa klepetulja