Tekalna steza

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

tema odprta - 18. okt 2008 18:08 | ogledi: 1.309 | odgovori: 1

Zanima me v včem je razlika med tekalnimi stezami. Ali je to pedvsemv vzdržljivosti, kar pomeni da bo tista TK, si stane vQuelle 150 eur, škripnila, ko bom 5x šla nanjo, ali je višja cena( tudi od 5x dražja in ve)č v tem, da imajo poleg večjih dimenzij tudi velik ekran, kjer lahko spremljamo naš tek. Ali mogoče ve kakšna ja Tek. Steza iz quelle. V hoherju so jo prodajali za okoli 500 eur, to je več kot3x več od te iz Q. Zame je pomembno predvsem to, da bom na njej lahko rekreativno tekla. (Zakaj ne grem tečt v naravo je več razlogov).

Lepo prosim, če mi kdo obarzloži zakaj taka razlika v ceni.Hvala.

MAJAA

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

18. okt 2008 19:44

Majaa,

če imaš možnost, pojdi v kakšno veliko športno trgovino in si jih poglej. Če ne, obišči Kettlerjevo spletno stran in se malo informiraj. Razlike so ogromne. Ne kupi najcenejše, ker je res bolj "boga". Se pravi, ozka, nestabilna, skratka nevredna svojega denarja (pa čeprav je poceni). Izberi stezo srednjega cenovnega razreda, tako, ki bo izgledala bolj masivna in bo lepo tekla. Praviš, da ti število funkcij in velik ekran nista pomembna, zato je brezveze, da kupuješ najdražjo.

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti