29. avg 2008 22:24
Lahko se tolažimo s tem, da sicer ni najboljše, ni pa nit najslabše. Kinder jajček v Makedoniji ... to je šele šok magnolija
29. avg 2008 22:24
Lahko se tolažimo s tem, da sicer ni najboljše, ni pa nit najslabše. Kinder jajček v Makedoniji ... to je šele šok magnolija
6. sep 2008 17:22
vsaj nekaj...grenka tolažba femica
6. sep 2008 17:42
Toliko je govora o čokoladi Milka, Gorenjkine čokolade pa nihče ne omenja, pa je meni osebno in še marsikomu po okusu boljša od Milke, pa še "naša" je. tadeja 13
6. sep 2008 20:17
Meni pa Gorenjkina čokolada Milkini ne seže niti do kolen. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
6. sep 2008 20:39
Sej veste kako pravjo 100 ljudi, 300 čudi :)
Men je gorenjkina kr neki, milka iz Müller-ja je zakon, še bolša pa je Lindt :) njami ....
V Srbiji (kjer trenutno sm) pa tud ne ceu kup grških, turških ..... pa še kej bi se najdl, in seveda poljskih milk :( pa kaj čmo, tko pač je ....
Zato sm tuki kr najbolj zadovoljna z Najlepšimi željami (Najlepše želje, Štark - BG)
Da o cenah za določene proizvode niti ne govorim :( npr. Nutella 400gr, okoli 3€ ...... :( za zjokat .....
lp
Pitončica
6. sep 2008 20:39
To, Tadeja...Gorenjkina je taboljša...jaz namreč delam v Gorenjki in lahko povem, da se je še nisem prenajedla...res je dobra. angie Sporočilo je spremenil(a) angie.orhideja dne 06. sep 2008 20:40:50
6. sep 2008 21:59
Pred leti, ko je moj mož vozil v špediciji, je prinesel vsak teden po kg milke čokolade, ki sva jo s hčerko tako veselo jedle, da se je čudil kam izginja. Danes pa ko je v vsaki trgovini pa mi niti na pamet ne pride, da bi jo kupila, ker enostavno ni tako dobra, kot je avstrijska ali nemška. Če pa grem v mulirja pa si jo privoščim. lili_stef
6. sep 2008 22:05
Ko smo že pri Mullerju. Jaz tudi praške, čistila, mehčalce kupujem tam, ker so izdelki veliko boljši. Mihaela007
14. nov 2012 12:11
Nutella ni sladkor, z dodajanjem nutele malce okus sladice spreminjaš.
mamamia
14. nov 2012 12:17
http://www.nutella.com.au/products/
Po temle sodeč, malo več kot pol. Vendar kot je že napisala mamamia, nutela vsebuje tudi veliko maščobe (slabo četrtino), tako da boš z dodajenjem le-te precej spremenil konsistenco mase (testo bo težje in bolj zbito), torej moraš to upoštevati, pa tudi rumenjaki ti bodo z manj sipkega sladkorja med stepanjem manj narasli. Enako kot brez nutele ne bo, ampak svetovala bi, da potem dodaš kak beljak več v obliki snega, da bo masa spet bolj rahla - seveda odvisno od tega, kako testo hočeš.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Tortilje s pivsko omako iz čokolade