Ste že kdaj jedli pizza kebab? Si ne znam predstavljati ali je to pizza s kebab nadevom, ali kebab z nadevom pizze.
Saša
Ste že kdaj jedli pizza kebab? Si ne znam predstavljati ali je to pizza s kebab nadevom, ali kebab z nadevom pizze.
Saša
19. jan 2008 22:29
To je po moje kebab s pizza nadevom. Nisem pa še jedla. Jelenckova
19. jan 2008 22:40
To je pizza, ki ima gor za nadev meso od "kebaba", pač odrezano iz vrtečega kosa mesa, jedla v Grčiji, spodaj pa še povezave, če te zanima http://images.google.si/images?hl=sl&q=pizza+kebab&bt Apak po moje je spet milijon variacij na to temo... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 19. jan 2008 22:43:31
19. jan 2008 22:42
Pica kebab je pica z nadevom kebaba, meni osebno je všeč, mogoče je malo preveč nasitna.. Torej testo od pice, paprika narezana zelo na tanko, različno meso narezano na kose - kebab, ter polito z omako... Natali
20. jan 2008 8:50
hoj! nekako nisem zagovornik "eksotičnih" okusov na pizzi ( kebab, kranjska klobasa, pomfrit,sadje, jajce, nutella,gorgonzola...) pizza je pizza . kdor jo je izumil, je že vedel, da "gor paše" paradižnik, sir , olje.sicer pa, izraz "pizza", v južni italiji pomeni kruh ( ploščato pečen- nekakšen reven hleb). torej je "pizza al pomodoro" kruh s paradajzom. sem , pač, tradicionalist! sicer pa, " de gustibus...." GOSPAKATJA
20. jan 2008 9:03
....ali pa drugega kot to, kar je gor dal, pač ni imel rimljanka - zasebno mnenje
20. jan 2008 9:14
hoj! verjetno res ni bilo drugega pri roki, a mnenje ostane. GOSPAKATJA
20. jan 2008 10:19
U, madoniš,...spet nekaj več vem. Jaz sem pa mislila, da je ravno obratno. No, zakaj pa ne bo dali v tisti kruhek tudi šunke pa sira, pa paradižnika,..? Jelenckova
8. maj 2008 15:46
tudi moja prijateljica je že jedla to pico.. pravi da je najboljša pica, ki obstaja..poskusite :) rolada
8. maj 2008 22:21
Čao. Mene pa zanima, kje se da tole pizzo tudi sprobati. Me zelo mika, pa sploh ne vem, ali imajo tole tudi kje pri nas, recimo v Ljubljani. Če ima kdo kakšno informacijo, se priporočam.
Hvala, pa lep pozdrav.
DALČEK
9. maj 2008 8:47
Hej, za Ljubljano ne vem, jo pa lahko probaš v Celju, v centru od najbogatejšega slovenskega privat trgovca, v piceriji Mamami.... Je kar dobra, moj nečak pravi, da mu je kul zato, ker lahko dobi dve svoji najljubši jedi naenkrat. Meni je tako tako, rajši dvakrat uživam v vsakem posebej. Lep dan, helenagKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla