11. jan 2008 20:48
Ko so banane že v zadnjih zdihljajih - banano zmeškaš in jo - namažeš na kruh.
Zdaj najbrž veš, zakaj so včasih opice lačne. Ko je, je, ko pa ni, je pa lakota .
F r i n a
11. jan 2008 20:48
Ko so banane že v zadnjih zdihljajih - banano zmeškaš in jo - namažeš na kruh.
Zdaj najbrž veš, zakaj so včasih opice lačne. Ko je, je, ko pa ni, je pa lakota .
F r i n a
11. jan 2008 20:53
Naredi ocvrte banane po kitajsko. Zmešaj gosto maso za palačinke. Koščke banane potopiš v zmes in ocvreš. poliješ z medeno polivko( v segret med malo pomarančnega soka) in lahko dodaš sladoled. Porabi se jih veliko in je hitro gotovo. ham-njam
11. jan 2008 21:07
Zrezane banane daj v zmrzovalnik in ob nenapovedanih obiskih imaš domači sladoled s smetano. Super je. oliva
11. jan 2008 21:13
Še ena možnost je, da spečeš palačinke - banano pa malo opečeš z obeh straneh na malo masla in nato banano hop v palačinko, dodaj malo tolčene sladke smetane in sladoled. Sladica, ki je hitro narejena in še hitreje je zmanjka. akniradg
11. jan 2008 21:44
Banane pa ja vedno prav pridejo ....... mal sem zašla s teme .. hihihi maserka
12. jan 2008 3:00
Banano z lupino vred daš peč v pečico, za cca. 15 min, da je lepo enakomerno rjava. Vzameš ven, zarežeš po dolžini, vtakneš v zarezo koščke jedilne čokolade. Lahko okrasiš še s smetano, potem pa žličke v roke in dober tek.
Sicer pa je res dober sladoled iz zamrznjenih (olupljenih) banan.
Nasja
12. jan 2008 10:23
Vedno imam nekaj banan zmrznjenih. Uporabim kot osnovo za sladoled, ker ga delam iz samega zmrznjenega sadja in malo naravnega sadnega sladkorja in malo smetane. Z bananami pride sladoled bolj kremast. Aki
12. jan 2008 11:55
Narediš bananin frape z jogurtom ali pa bananin marmorni kolač, kamor gre 1 kila banan. Meni je full dober : http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1728 lp saš
12. jan 2008 16:04
Aki zaupaš recept od sladoleda.To bi pa še jaz naredila. balonka
12. jan 2008 17:30
bananini mafini, bananin sladoled,... VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Metuljčki s paradižnikovo omako