24. dec 2007 17:39
En sam nasmeh in mir v teh prazničnih dneh podarite ljudem na vseh poteh!
Nalepše želje ob obletnici kulinarike,da bi še naprej lahko dobro kuhali in pekli z vašo pomočjo.
Srečno v novem letu vsem na kulinariki!
SINEJA
24. dec 2007 17:39
En sam nasmeh in mir v teh prazničnih dneh podarite ljudem na vseh poteh!
Nalepše želje ob obletnici kulinarike,da bi še naprej lahko dobro kuhali in pekli z vašo pomočjo.
Srečno v novem letu vsem na kulinariki!
SINEJA
24. dec 2007 18:34
Drage in dragi na KUL-SLO: Želim vam, da se imate lepo še teh nekaj dni, ki so še ostali do Novega leta, lepo praznovanje, imejmo se radi tudi v letu, ki trka na vrata, pa kakšno prismojeno in ponesrečeno "rihto". Imejmo se FAJN. Pšeničnik pšeničnik
24. dec 2007 18:52
Snčku, sončkom in s(tr)očnicam, veliko sončnih dni v prihajajočem letu vam iz srca želi
Anamarija3
Uredništvu KulSlo čestitke ob jubileju in hvala za vse kar stori, da nam polepša sive dni.
Še vedno Anamarija3
Anamarija
24. dec 2007 19:23
Čestitke uredništvu, predvsem seveda Jerneju, za dobro idejo in vztrajanje. Seveda z željo, da bi KulSlo še naprej živela in združevala kuharje in kuharice dobre volje.
Vsem skupaj pa voščim veliko zdravja, zadovoljstva in uspešnih kulinaričnih poskusov tudi v l. 2008 ,
Nasja
Nasja
24. dec 2007 20:09
Vsem lepim izrečenim željam se pridružujem tudi jaz, tudi v letu 2008 bom ostala z vami. Lepe praznike jana 07
24. dec 2007 20:45
Čeprav sem tudi jaz skoraj čisto nova, bi rada iz srca čestitala uredniku Jerneju za krasne strani in obletnico ( pa čeprav nimam pojma katera je), vsem ostalim pa miren in vesel Božični večer! Dan je izgubljen, če veselja ni v njem, če iskrenih ni nasmehov in tamalih lušnih grehov! gerna
24. dec 2007 21:24
Hvala, za ta najboljšo stran na netu ! Lepe praznike. gaja 1
24. dec 2007 22:13
Ko pride božiček, naj lučka sreče zagori, naj skrijejo se vse majhne skrbi, saj nekje nekdo živi, ki tebi in tvojim vso srečo želi! vsem skupaj vesel božič ! lp marjeta10
25. dec 2007 3:35
Za potovanje v prihodnost niso potrebne široke poti, pač pa široka obzorja.
Uredništvu KulSlo čestitam za prehojeno in načrtovano pot!
V letu,
ki prihaja,
pa želim uredništvu in
vsem članom tega foruma
pravo gnečo najboljših stvari,
ki jih ni mogoče zaviti, ne kupiti !
Nelly
25. dec 2007 4:52
Pridružujem se čestitkam uredništvu KulSlo za obletnico in res najboljšo stran na netu. Vsem skupaj vesele praznike in srečno novo leto. nonicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Carbonara s krompirjevimi tortelini