20. jun 2010 12:03
ežoj, haha, dobra je tale! Mi imamo več nožev, so pa večinoma podobnega cenovnega ranga, razen štirih in 3 od teh ves čas uporabljamo: jaz zelenkota, lubi pa tadrugega keramika in še enega dražjega navadnega - jaz svojega dražjega navadnega ne uporabljam več, odkar imam zelenčka, očitno mi je pač bolj všeč občutek pri delu z njim
.
Sonček, sem pa že sprobala tudi strašno hude nože, čeprav jih nimam doma -zame bi bili nepraktični (ampak poznam nekaj ljudi, ki enako kot ti prisegajo na to), pa me enostavno niso prepričali, da so vredni svojega denarja. Fajn so, ampak kot je rekel ežoj: 2x več muzike, pa 5x več denarja...
Se pa strinjam, da je fajn imet 1 ali 2 dobra noža, ker navadno potem ves čas tista uporabljaš. Ampak za kruh in testo se mi zdi pa to potrata (vsaj če imaš še kake druge želje in jaz jih imam kar precej;)
Za paradižnik pa jaz navadno uporabljam en nož iz najbolj poceni kompleta nožev, kar jih je. Dela pa tako super, da me je prijateljica, ki ima doma "te tvoje tahude nože" vprašala, kje sem ga dobila in koliko je stal
. Manj kot 1 E definitivno, hehe. Lahko imaš srečo, skratka.
zzak1977 je napisal/a: |
In živeli boste 16 let dlje...
Če je to najbolj pomembno, potem stvari pač poješ in jih ne režeš? Ne razumem.
|
16 let ne, verjetno sploh nič dlje, ampak tudi če bomo samo malo bolj fit medtem, ko živimo, se splača. Super, če se dobro počutiš, ne glede na to kaj, koliko in česa poješ. Meni se zdaj kar pozna, če dobim premalo vitaminov - pač večje potrebe, sem bolj cunjasta in hiteje zbolim...
Zakaj režem hrano? Hja, najprej zato, ker je težko recimo cvetačo celo nerazrezano pojest, potem zato, ker tudi stvari, ki bi jih jaz lahko pojedla cele, jih otroci ne morejo, potem zato, ker imam veselje s kuhanjem, ki obsega kup tehink, kjer morajo bit sestavine zrezane ne parimerne koščke, potem zato, ker je včasih to lepo videt in jemo tudi z očmi,... Pa še kak razlog bi se našel, pa se mi ne da več tipkat;)