Jaz bi pa rada spekla en dober čublni kruh. Ali ima kdo kakšno dobro idejo?
Hvala!
beki
Jaz bi pa rada spekla en dober čublni kruh. Ali ima kdo kakšno dobro idejo?
Hvala!
beki
Jaz pa čebulo Nasekljam na koščke, ki so ozki in malce daljši, nato jih temno rjavo prepražim. ( ni zdravo, v kruhu je pa fantastična!) Če čebila ni dobro prepražena v kruhu postane mokra, lepljiva... Vsaj po mojih izkušnjah.
Delam pa vedno 100% pirin polnozrnat kruh ali pa samo pšenični polnozrnat. Dodajam različne dodatke, od semen, čebule, česna... mesim pa na pamet, tako da ne morem povedati sestavin v merah.
lidkaBeki, meni je po temle receptu uspel odličen čebulni kruh:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=7192
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Gnetemo, pečemo in jih že jemo