Okraski iz sladkorja

Je kdo že delal? Take kot jih dobiš na raznih kupljenih tortah - labodi, ptički, rožice,... in se kar stopijo v ustih. Sem probala iz beljakove sladkorne mase pa se mi nočejo posušit.

petika

Joj, js imam pa fuuuuul dober recept za to oblikovalno maso, sam sem zdej v službi. Ti ga na zs pošljem popoldan. Važi ?! Lep dan vsem
ok! hvala. petika

Štorklja še meni prosim.

jade
Najbolje,da napišeš kar tule na forum. Že v naprej hvala lepa nejcanja
Ja, se tudi jaz priporočam za ta recept! Hvala! *Alisha*
Še ena kandidatka za recept, lepo prosim. akniradg
Ku ku. Tudi jaz sem tukaj.... Lp E.

Vsem ali pa nobenemu, drugače ti sledijo tedenske inštrukcije

kobra 1

Ja kr tukaj ga napiši!

lp Saša
Ne mi grozit, prosim. Jaz sem štorklja in imam dober spomin in bom vam vsem kar odložila prtljago, ko bom letela mimo vaše hiške. . Torej, če sem prav razumela, želite izdelovati figurce iz mase. Na tečaju nam je naša inštruktorica povedala recept in upam, da je pravi in vam bo v pomoč. Torej potrebujete; 30 dag sladkorja v prahu 22 dag mleka v prahu 3 dag masla 2-3 beljake Vse to zmešajte in oblikujte. Masa je res fantastična, ni pa čist bele barve. Upam, da kaj podobnega na kulinariki še bilo predstavljeno. V nasprotnem primeru se opravičujem, če sem kateri ukradla recept in živela v zmoti, da edina vem recept za to maso . Lepo se imejte in bodite pridne.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti