Špinača
22. apr 2007 12:33
Zame je ni čez špinačno juho!!! http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6556 Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 22. apr 2007 12:34:05
22. apr 2007 12:56
Rimljanka - koprive zraven! Pozabila sem napisat. To večkrat naredim. Kar čutiš, da se ti kri izboljšuje! zdravilno, okusno, enkratno!neprecenljivo! titta
23. apr 2007 8:45
Špinačo lahko pripravite tudi kot solato.Poparjenim špinačnim listom dodajte nekaj kuhanih krompirjev,rahlo osolite,pokapajte z olivnim oljem in limoninim sokom,na vrh pa stisnite nekaj strokov česna.Solato postavite na hladno,da se okusi prepojijo.Po enakem postopku se dela"blitva s krumpirima",ki jo Dalmatinci radi postrežejo k ribam.V vseh receptih,ki vsebujejo blitvo,lahko le to nadomestite s špinačo. ati zlati
23. apr 2007 8:53
Lahko narediš tudi slan zavitek iz vlečenega testa z nadevom iz špinače (ali blitve) in skute. stana
23. apr 2007 11:08
Špinačo se da - podobno kot rabarbaro - uporabiti za zanimive sladice. Vendelina jr.
23. apr 2007 13:13
Lahko narediš takole:Olupi in napol skuhaj krompir,ga nareži na kolobarje in položi na dno pekača namazanega z maslom.Nanj naloži kuhane liste špinače,nato na koščke narezan in popečen piščančji file,nato spet špinačo in na koncu prekrij s krompirjem.Vse skupaj prelij s stepenim jajcem,kateremu dodaš malo soli in kisle smetane.Peci v ogreti pečici na 200 stopinj cca pol ure.Po želji lahko dodaš tudi sir.Pa dober tek! Tanja tanya017
23. apr 2007 13:45
Vandelina jr. Kakšne sladice pa? Prosim za recepte! Hvala in lep dan! Emma Emma07
17. maj 2007 11:21
Vendelina jr. Ali nam lahko zaupaš kak recept za sladico in špinače? Naveličala sem se delati običajne sladice in bi z veseljem probala kaj novega (iz fižola in r.pese sem ža nekaj delala in ni nihče ugotovil so pa vsi z veseljem vse pojedli!). Hvala in lep dan vsem! Emma Emma07
17. maj 2007 12:11
Emma, sama še nikoli nisem delala sladic s špinačo, dodajam pa ti link, kjer sta dva sladka špinačna kolača. Če znaš nemško, sem ti kaj pomagala, prevajati pa ta hip nimam časa. http://www.chefkoch.de/forum/2,35,161493,4/Suesser-S teta tortaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Grški pita kruh
Tajski rdeči curry