Šola za starše

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

tema odprta - 23. feb 2007 11:58 | ogledi: 1.175 | odgovori: 1

Zanima me, ali imate kakšne izkušnje s šolami za starše, raznimi posvetovanji na temo vzgoje, ipd. Pravkar sem zaključila s predavanji Šole za starše pod okriljem Svetovalnega centra v Mariboru. Posvetovanja so potekala na osnovi Gordonove knjige Družinski pogovori. Tudi predavateljica, ga. Bečela je bila fenomenalna in sedaj še zmeraj pod zelo pozitivnim vtisom, iščem možnosti nadgradnje pridobljenega znanja.

Mimogrede: članek ge. Bečele najdete v Večerovi prilogi Bonbon http://www.vecer.com/bonbon/; članek nosi naslov "Večna (ne)moč starševstva".

Ker je vprašanje pravilnega pristopa k vzgoji otroka večno odprta tema, me zanima, ali priporočate kakšno knjigo, članek, ipd.

Hvala in lep pozdrav,

tabina

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

23. feb 2007 16:37

Poglej na spletno stran Ministrstva za šolstvo. V ljubljanskih vrtcih čez celo leto potekajo predavanja, mogoče imate tudi na vašem koncu kaj podobnega (predvidevam, da si na Štajerskem). Sama jo še nisem prebrala ampak veliko pozitivnih stvari sem slišala o knjigi Otroci so iz nebes. Pantleyeva ima tudi nekaj zanimivih. Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti