Draga Stana! Vse najboljše, vse najlepše, vse najdaljše, vse najslajše
Dušanka
Draga Stana! Vse najboljše, vse najlepše, vse najdaljše, vse najslajše
Dušanka
20. feb 2007 2:16
Tudi jaz ti želim vse najlepše in najboljše- in še naprej toliko veselja in užitkov v kuhinji (pa vse poslikaj, tvoje slikice so sploh nekaj ekstra).
Danes pa daj vse štiri od sebe, pa naj te strežejo drugi
Lep dan in veliko se smejte
20. feb 2007 6:10
20. feb 2007 7:16
Še na mnoga leta LP! fakin712
20. feb 2007 8:08
Stana! Vse najboljše, vse najlepše, vse najdaljše, vse najslajše Matjaž
20. feb 2007 8:20
Simona84 je napisal/a: |
Tudi jaz ti želim vse najlepše in najboljše- in še naprej toliko veselja in užitkov v kuhinji (pa vse poslikaj, tvoje slikice so sploh nekaj ekstra).
Danes pa daj vse štiri od sebe, pa naj te strežejo drugi [pikapolonica] [nagelj] [pikapolonica] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
20. feb 2007 8:21
Danes ko tvoj je rojstni dan naj ti bo ves dan s soncem obsijan VSE NAJ...Renata renata.zagmajster@kabelnet.net
20. feb 2007 8:24
Sreča in zdravje sta bisera dva,
naj ti v življenju sledita oba.
Vesna Leben
20. feb 2007 8:37
Da bi tvoje roke dosegle zvezde na nebu, da izpolnijo se ti vse želje iz sanj, da bi sonce vedno sijalo v tvojem življenju, to so moje želje za tvoj rojstni dan. VSE NAJ NAJ
20. feb 2007 9:01
Želim ti odkritja in čudeže. Želim ti uspeh. Želim ti radost, mir in globoko zadovoljstvo. Vedno pa ljubezen. Vse najboljše! maja
20. feb 2007 9:07
Stana, vse najslajše jankicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Zviti krofi