2. dec 2010 19:52
Men so zeloo dobro ratali (ju3 dam recept), vendar so ratali rjavi, bi ve vedle zakaj? MusicGirl
2. dec 2010 19:52
Men so zeloo dobro ratali (ju3 dam recept), vendar so ratali rjavi, bi ve vedle zakaj? MusicGirl
3. dec 2010 8:05
Skoraj zagotovo previsoka temperatura sušenja.
Atina
3. dec 2010 9:39
Tudi jaz mislim, da je bila previsoka temperatura zvezdica55
4. dec 2010 10:43
Jaz jih pa delam po receptu s.Vandeline. Na en beljak dam 6 dag sladkorja v prahu in nad soparo stepam kakšnih pet-deset minut, toliko, da pena naraste in ko dvignem metlice ostane valovito, se ne sesede. Potem pa v dresirno vrečko, pa na peki papir kupčke naredim in v pečici pri 70-100 st.c. sušim 1-2 ure. Pečica naj bo rahlo odprta, da uhaja para ven. Jaz zataknem kuhalnico med vrata. V Maso potem lahko poljubno dodajam vanilijo, čokolado v prahu, kokos, orehe....jedilno barvo...
Lp Saša
Mir in dobro!
4. dec 2010 17:12
hmmm jaz sem pekla potico... tako da so mi ostali glih 4 beljaki in zdaj hitro še poljubčke naredit... monika k
4. dec 2010 19:04
jaz jih delam vedno po receptu za indijančke, nabrizgam in nato sušim. je zelo preprosto in so tako krhki kot kupljeni. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
15. maj 2014 11:51
ravno sem jih naredil, 50g sladkorja na vsak beljak, malo cimeta.. sneg.. za 45min na 120.
Mr_Metal
8. apr 2015 13:21
Pozdravljeni,
potrebujem vašo pomoč, kje bi lahko kupila beljakove poljubčke ali meringe? Sem malo iskalo po spletu in nisem našla nič uporabnega.
Hvala za pomoč in nasvet.
LP, pinka
8. apr 2015 13:35
Pinka, preverite v supermarketih. Vem, da sem jih enkrat videl, če me spomin ne vara, v Leclercu. Kaj pa, če bi jih naredili sami, sila preprosta reč so ...
Miroslav Vulović
8. apr 2015 13:39
V šparu tudi.
SMARTY1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav piščanec iz pečice
Škotske mesne kroglice s pivsko omako