9. dec 2006 20:52
swarovski je napisal/a: |
V Stenkota se sigrurno splača it po steklenice za likerje. Imajo jih zelo veliko vrst. |
9. dec 2006 20:52
swarovski je napisal/a: |
V Stenkota se sigrurno splača it po steklenice za likerje. Imajo jih zelo veliko vrst. |
9. dec 2006 22:28
Se že veselim šopinga. Jes! sonjaskof
10. dec 2006 7:18
A kdo ve za delovni čas industrijske prodajalne v Hrastniku? Tina
10. dec 2006 9:42
Delovnik: 8. do 18., sobota 8. do 13. Je na desnem bregu Save, zraven nove, velike, v e-merilu najmodernejše tovarne za steklene izdelke. Skratka, iz ljubljansek smeri ne čez most v Hrastnik, ampak naravnost, pa ste tam. http://www.steklarna-hrastnik.si/Vitrum/izkaznica. rimljanka
10. dec 2006 15:22
rimljanka, hvala, sem se že spraševala, kje v Hrastniku je to; ko se pozdravim, me sigurno vidijo tam! Mama vse kozarce in steklene kupe za sladoled ipd. od njih, čeprav niso bili pri njih kupljeni, ampak kar v Lj.:) Ampak so res lepe, praktične in kvaltitne zadeve! Najini so že padali po tleh, pa so jo zaenkrat še prav lepo odnesli:) Veri
13. sep 2008 17:18
A slučajno kdo ve kakšen je delovni čas Stenka d.o.o.? Hvala magnolija
16. sep 2008 23:15
Stenko je super, ogromno izbire, pa poceni. Samo glejte da pridete z gotovino, kartic do nedavnega niso sprejemali. tulka
17. sep 2008 8:29
Na Starem trgu v Ljubljani (malo naprej od čajnice proti Gornjemu trgu, na desni strani ulice) sem tudi videla neke mini steklenice, ampak znajo imet zasoljene cene. Kozmeja
17. sep 2008 9:37
Svojčas so nekaj takega imeli tudi v Leclercu. Sweetie
30. nov 2008 9:14
Pozdravljeni. Zanima me, če kdo ve kje v Mariboru bi našla polliterske steklenice za liker. Hvala za pomoč. AshleyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada