22. sep 2011 0:29
Lepo vas prosim za pomoč pri naslednji zadevi: že cel božji dan (ma napisala bom to pa če se mi smejejo prav vsi na kulinariki, mi je čisto vseeno) se ubadam z izpolnjevanjem življenjepisa Europass v angleščini in sem od togote začela že udarjati po mizi.Težave z angleščino? Niti slučajno, ob pamet me spravlja naslednje: na svoj računalnik sem si lepo shranila še neizpolnjen obrazec in pri rubrikah ''Work experience'' in ''Education and traininig'' bi rada alineje na levi kopirala in prilepila še približno dvakrat, da opišem vsa tri dosedanja delovna mesta in izobraževalne ustanove. Pa mi to nikakor ne uspe (resno mislim, da že cel božji dan delam na tem) saj mi ali prekrije naslednjo rubriko ali naredi en čuden zamik oziroma vse skupaj ni ničemur podobno. Frdamana navodila sem prebrala vsaj ene petkrat (v vsaj še dveh jezikih poleg slovenščine) pa ne ugotovim, kaj delam narobe!?
Čeprav tvegam, da bo vse skupaj izpadlo otročje lahko, jaz pa šalabajzer prve klase, ki za en CV rabi en dan, mi je čisto vseeno: še enkrat prosim, če me lahko kdo razsvetli in pomaga. Vnaprej hvala za odgovore,
a ura je že pol enih al kaj, pa jutri
lahko noč
svenska