12. sep 2006 23:10
Teka a res tudi polnozrnati pšenični zdrob obstaja....no ta je pa dobra...ker moram reci, da zadnje čase najdem sama take zadeve, ki sem jih leta iskala na naših trgovskih policah...zato sem bila zadnjič na eni strani foruma začudena, da obstaja polnozrnati kukus. in seveda sem morala tako vprašati kje se kupi ...saj ne morem letati iz ene trgovine in druge, da kaj najdem ....našla pa sem v Mercatorju razne testenine ( no saj so bile ze prej...graham, sojine in pirine ) samo sedaj sem našla rdeče pese ( samo to pakirano skupaj ) in ajdove in polnozrnate makaroncke.... da bi začeli delati še drobtine iz črne moke bi bila jaz srečna.... p.s. nočem do nobenega biti nesramna tukaj ali napadati z besedami....vendar ezoj mi je tokrat stopil malo na...... p.s Ezoj ...na kulinariki bom vedno spraševal po izdelkih kje se kupi in enega samega razloga...ker sem invalidna oseba in težko letam iz ene trgovine do druge kakor drugi ljudi, ki so zdravi....in ker je forum povezan z kuhinjo in izdelki je to idealno prilika da vprašam ljudi za nasvet..... vegeterianka