1. sep 2006 14:42
Jernej,
hvala za odgovor, prosim pa , da mi razjasniš kaj je zate prodaja ?
Do sedaj nikoli nisem nič prodajala, gre samo za to, da se dogajajo primeri, ko ljudje ne znajo kuhat v teh loncih, ali pozabijo kuhat tako kot je treba. Gre za pomoč, tudi tvojim uporabnikom vašega foruma.
Zakaj so podatki kako kuhati, recepti, novitete zate že prodaja.
če nekdo išče informacijo za indukcijski štedilnik....mu povem kateri lonci pašejo nanj, če nekdo sprašuje o barvi brokulija, mu povem, zakaj je informacija, da se rižota v naših loncih kuha 4 min zate
( pa še za koga ) že prodaja ?
Povej, ali bi vsi tako reagirali, če bi zamolčala, da med drugim delam tudi to ?
Če bi kupila v Merkurju avtomat za peko kruha in ga hvalila, in bi bila prodajalka v Merkurju in s tem povečevala Merkurju prodajo?
Lahko bi bila prodajalka v Hoferju...kjer zdaj veselo poteka debata ..kaj se splača kupit...????
Ne vem kje je meja.....rekel si , da sem na tanki veji...prosim, če mi poveš kje je meja.Kje je razlika med nasveti in prodajo ???
Gospod išče tesnilo za aeternum ???
Kaj če bi nekdo iskal tesnilo za secuquk..???
Prosila bi , da mi razložiš kaj lahko in kaj ne smem...pa , da se zaključi ta tema.
Moje mnenje je, če obstaja forum KULINARIČNA SLOVENIJA, je pametno imeti čim več strokovnih tem, tudi kar se tiče kuhanja.
Slovenija je sestavljena iz različnih loncev...emajla, gusa, litoželeznih, teflon,rostfrei.... klasične pečice, konvekcijske pečice , steklokeramičnih plošč, indukciskih štedilnikov, štedilnik na drva.....vsi ti pripomočki imajo različen sistem uporabe.... torej preceni ali res ne potrebujete informacij o vseh?
Vem, da sem bila malo predolga in verjamem, da te določeni dnevno bombandirajo, da naredi nekaj z mano.
Svet se spreminja, tudi sistem kuhanja se spreminja, ker enostavno ljudje ne bodo imeli časa kuhat....
Ne vem če boš odgovori, vedi pa, da sem dovolj velika, da sprejmem tudi posledice za moja pisanja. Se ne skrivam v ZS ali klepetalnici....kjer so potem komentarji...pa smo jo razjezili deklico ...???
lep pozdrav
PS. Mamamia je dodala svoje pri taperwaru, me vrgla v isti koš, PRAV, samo še vprašanje ...ali je res vse v 6.000,00 sit ???? Mislim , da ne ., kajne mamamia?
Petra 1
Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 01. sep 2006 15:06:23