13. maj 2015 9:27
Ojla,.. bi rada samo napisala, da sem sama pred leti imela res urejeno prehrano in tudi pila sem jabolčni kis - na tešče, Ašičev pokrovček v 2.5 dl vode. Občasno pred obrokom, obvezno pa tik pred spanjem isti napitek. Menda naj bi jabolčni kis vseboval nekaj, kar naši možgani rabijo za podatek, da hočemo shujšat :D :D (nekako tako je bilo napisano v eni knjigi, ki sem jo preštudirala predno sem se lotila pitja kisa).
No, zdaj sem se tega spet lotila, ker sem enostavno pogrešala ta dober občutek. V zadnjem tednu sem tudi izgubila 1kg, pa magari je samo na račun vode, ampak držim se tudi naslednjih zadev;
- dnevno gibanje vsaj 1 uro, ne jem po 19.uri, dopoldan jem večinoma sadje (sveže, ne iz kompota itd), zaradi pitja kisa pa mi je tudi upadla želja po sladkarijah, tako da mi niti ne pašejo (niti sladoled, katerega obožujem). Dnevno spijem vsaj 2,5 litra navadne vode. +mogoče še podatek, da ne jem mesa (niti prej ga nisem jedla nekaj ful, zdaj pa sploh ne)
Počutje: odlično, nenapihnjeno, lahkoten občutek v želodcu, bolj raven trebuh. :)
"Sam da je sladk pa kofe!"